47
  • BigBone
    Nem rossz hónap. Riktán játszom, de a Total War sorozat kedvencem közé tartozik, plusz a Shiftet, az Assassin's Creedet és a Crysist is kedveltem, erre egyszerre jön ki mindnek a következő epizódja. Hm... időt kell kerítenem valahonnan.
  • Lordboxi
    Végre nekiláttam legjobban várt játékomnak a Dragon age 2-nek. Hát azt kell mondanom elég nagy csalódás. Sikerült elrontaniuk egy csini vili mese harcrendszerrel, ahol a pajzsos kardos teljesvértes hősöd 4 métereket csúszik előre a füldön ütés elpőtt, és még a szobában is porzik körülötte a talaj, és még sorolhatnám mert tele van ilyenekkel. Beszélgetésekben meg sztem jóval kevésbé árnyaltak a lehetőségeid. Ami egyedül pozitv benne, hogy a történetre sztem odafigyeltek, meg az előző részből átviheted a mentésed, és aszerint alakul a kettőben a világ. Mindegy remélem azért majd kárpótol a játék menetért vmi jó történettel.
  • zola2000
    Ami márciusban érdekel ezek közül a shogun2: total war pcre (közepes grafon elmegy), a dragon age 2 xboxra, és még az okamiden dsre említésre méltó.
  • Bhalage
    kb,de ez kell ennek a csokkentett ertelmi szinvonalu vilagnak..
    sigh
    nem mondom, hgoy a da2 nincs lefutitva es ez jo, de meg mindig 100x nagyobb elmeny, mint egy ilyen crysis tipusu gyokereknek valo lovolde ;G
  • Skynet85
    Így van, főleg ha az ember iq-ja konvergál egy növényéhez menjél szépen lődözni a csúnya bácsikat az igazán eredeti, és magával ragadó ötletes fps-világba... tucat fos az is
  • adler30
    A felsoroltak közül a Crysis2 ami ér valamit,a többi egy rakás fos.
  • PAtr0n
    "A BioWare akció-RPG-je az előzetes bemutatók és kritikák alapján "az évtized eddigi legjobb RPG-je", mely ráadásul "minden idők legjobb harcrendszerével is rendelkezik"
    Haha!
    Én meg ugy nevezném, hogy egy újabb hentes Devil May Cry-t csináltak egy nagyszerű címből, és vajon miért?? Mert a drágalátos konzolosoknak ez jön be, a tucatszarra van igény! Amivel nem is lenne baj, ha nem vágna agyon egy olyan címet amit még valahol RPG-nek lehetett hívni, nem pedig agyatlan csili-vili 5méteres kardokkal való hentnek.
    Szánalom. Erre mondjanak valamit a vérkonzolPistikék.