10
  • gab0ca
    Gratulálok Wittgen! Gyönyörűen lespoilerezted a Hiperkocka végét...
  • Reg5
    Szerintem a kreativitásra gondolt. Minden 2. film rebott vagy kopi-paszte.
  • dronkZero
    Hát, meglehetősen más elvárásaink vannak.
    Szerintem az 1 jó lehetett volna, de gagyi lett, a kettő übergáz, pont a gagyisztikusságot sikerült fokozniuk, a 3 meg olyan, amilyennek az 1-nek kellett volna lenni eleve, az a legjobb rész.
  • fozerl
    Kocka+3D! Mi lesz ebből?!
  • tntmax
    1. rész király volt, a többi viszont lehúzás.
  • Wittgen
    Jó kis filmek voltak, főleg az első rész, a második befejezése kicsit rossz szájízt hagyott a számba, kár volt a csajért, jó nő volt :-)

Én szívesen vennék egy újabb kocka-filmet.
  • winnie
    muhaha? látszik, hogy a filmipar haldoklik. évről-évre egyre több a bevétel. minden 10 eredeti alkotásra jut egy feldolgozás. az nem a filmipar hibája, hogy te feldolgozásokat, nem eredetiket nézel. és az sem, hogy a nézőknek nem az eredeti kell.

de szerencsére az eredeti alkotásoknak is van egy közönsége.
  • miszterjoe
    Kocka 1 jó volt. Kocka 2 elment (amolyan kicsit izgalmas volt). A Kocka 3 pedig förtelem. Ezek után én se remake-et, se folytatást, se semmit nem terveznék hozzá. Lehúzás, paraszt vakítás. Főleg nem 3D-ben.

off: Látszik, hogy a filmipar haldoklik. A kevéske eredeti alkotás mellett, pedig mindent felakarnak újítani, 75x kiadni. Így még több bőrt lehúzni filmekről és nézőkről.
  • wesker24
    A kocka 1 jó film volt annak idején ! A kocka 2 Hyperkocka már egy hulladék volt a Kocka 3 is jó lett volna csak nem volt se füle se farka az egésznek !

• csimmasz
    Jó kis film vót annak idején!