Katona Dolog
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Hát egy 40 perces részben gondolom próbálják megmutatni a lényeget, nem egyszerû ilyen rövid idõbe összesûríteni 3-4 hónapot.
Én is megnéztem pár részt, a búváros nagyon kemény talán a legnehezebb.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Olyan helyröl nem tudnám megszerezni a biztonsági másolatot ahova nem kell meghivó? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
szoktam nézni
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
eléggé bejövõs a promo alapján.
Aki nem ismerné, nemrég indult a Discoveryn(6. résznél jár), és amerikai elit katonai alakulatok kiképzését mutatják be részenként. Többekközt a rangereket, mesterlövészeket, harci búvárokat, tûzszerészeket, stb.
Nagyon durva a kiképzés, ha csak mondanák nem hinném el hogy vannak ilyen kemény srácok, mint ezek.