Katona Dolog

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap volt a felderítõs rész az valahogy eddig nekem kimaradt, hát az sem volt gyerekjáték, szerintem én már az elsõ 40 perces medencés gyakorlatnál vízbe fultam volna 15 perc alatt pedig nem vagyok egy tunya alkat, sõt 😄 Meg az utolsó gáztámadásos szimuláció se volt semmi, mikor mondta a srác hogy vagy megcsinálja vagy inkább ott fullad meg.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kaplan
Nagyon kemény amilyen terheléses teszteket csinálnak. Le a kalappal az összes ilyen ember elõtt aki ezeket végigbírja csinálni, de annak is aki csak a feléig is eljut. Csak az elsõ három részt láttam még, de a búváros volt eddig szerintem messze a legfrusztrálóbb és keményebb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Megnéztem az összes részt. A sniper, és marine felderitõ nagyon jó volt. A tûzszerészen majdnem elaludtam. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Tyler1
1 nap volt az, 23 emberrel 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jah a búváros nem volt semmi, de nekem a legjobban eddig az ejtõernyõs mentõk tetszettek a legjobban, nem volt semmi a 23(vagy 26 nem emlékszem) erõltetett nap..

Hát egy 40 perces részben gondolom próbálják megmutatni a lényeget, nem egyszerû ilyen rövid idõbe összesûríteni 3-4 hónapot.

Szabi84

Én is megnéztem pár részt, a búváros nagyon kemény talán a legnehezebb.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tyler1
én hotfile-ról szedem, ott fent van mind a 6 rész 😊

Discovery Channel-en 😄 Amúgy gondolom minden nagyobb megosztón fenn vannak a részek, piratebayen biztos, surviving the cut az angol címe.

Melyik discoveryn van? Van vagy 20. 😄

Olyan helyröl nem tudnám megszerezni a biztonsági másolatot ahova nem kell meghivó? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Risu Führer
sztem nem annyira jó a sorozat.az elsõ 4-5részt láttam de nekem nem jön be hogy a 3-4hónapos felvételi eljárásból mutatnak ugyanennyi darab próbatételt.sztem sokkal több van de azok gondolom titkosak, és nem hiszem el hogy egy medencés felvételi 1 hónapig tart.szóval én sokkal jobbra számítottam, de mivel kevesebbet mutatnak a felvételikbõl ezért nem is nézem.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

enkóron fenn vannak a magyar részek 😄

Tyler1
na inkább akkor töltöm, mert úgy is elfelejtem addig 😄

shumika
+FAV

szoktam nézni

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Csütörtökön lesz most egy kommandósokról szóló, pénteken meg felderítõk, a kommandóst még én sem láttam. Hétvégén ismétlés van hajnalban.

Tyler1
mikor szokott ez menni?
eléggé bejövõs a promo alapján.

Ha már van Túlélés Törvényei téma, szerintem ez a mûsor is megérdemel egyet!

Aki nem ismerné, nemrég indult a Discoveryn(6. résznél jár), és amerikai elit katonai alakulatok kiképzését mutatják be részenként. Többekközt a rangereket, mesterlövészeket, harci búvárokat, tûzszerészeket, stb.
Nagyon durva a kiképzés, ha csak mondanák nem hinném el hogy vannak ilyen kemény srácok, mint ezek.