Itt az év legperverzebb szuperhős filmjének előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem azért az elõzetesben minden poént nem lõttek el, nekem bejött. Amúgy a Defendorra emlékeztet, csak annak a végét túl nyálasra csinálták.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Már most kezd unalmas lenni, hogy a különleges képességekkel megáldott hõsök után most tömeggyártásban nyomják a bénábbnál bénább 'hõsök' megfilmesítését.
Személy szerint nekem bõven elég volt a Kick/Ass, nem kívánok többet megnézni a témában. Na, még a Hancock is majdnem ugyanez a kategória, jóval beelõzve ezeket, bár ott volt képesség is.
Személy szerint nekem bõven elég volt a Kick/Ass, nem kívánok többet megnézni a témában. Na, még a Hancock is majdnem ugyanez a kategória, jóval beelõzve ezeket, bár ott volt képesség is.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már a Kick/Ass is ultraszar volt. Ez valamivel aranyosabb, de a szuperhõs paródiákból - és esetleg szuperhõs wannabe-kbõl - is láttunk már eleget. Eredeti történetre már nem futja...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem meg nem egy idióta fingós filmmel van dolgunk, mert amit láttam az eddig nem volt perverz, hanem egy lúzer pali, aki a csajának akar bizonyítani, poénok szerintem a jó ízlés határán belül vannak, és a fõszereplõ iróniával felpumpált karaktere még vicces mozit is produkálhat.
Mondom ezt úgy, hogy csak a trailer-t láttam
Mondom ezt úgy, hogy csak a trailer-t láttam
"Szégyen, hogy ilyen film egyáltalán megszülethetett - már látom is az 5 pontos értékelést az IMDB-n."
egy ilyen film eléggé ínyenc közönségnek készül, nem lesz 5-ös az imdb-n. ilyesmi az átlagot nem érdekli, csak a rajongókat.
"Ezekkel a szinészekkel akár egy jó filmet is lehetne csinálni - de már nekik is csak a pénz számít (?)."
még jó, hogy mindenkinek a pénz számít, lehet, hogy neked is, de hogy ennél a filmnél hogy jön a képbe? a super keveseket fog érdekelni, bevételre alig számíthat, a papírforma szerint csak pár moziban fogják vetíteni.
egy ilyen film eléggé ínyenc közönségnek készül, nem lesz 5-ös az imdb-n. ilyesmi az átlagot nem érdekli, csak a rajongókat.
"Ezekkel a szinészekkel akár egy jó filmet is lehetne csinálni - de már nekik is csak a pénz számít (?)."
még jó, hogy mindenkinek a pénz számít, lehet, hogy neked is, de hogy ennél a filmnél hogy jön a képbe? a super keveseket fog érdekelni, bevételre alig számíthat, a papírforma szerint csak pár moziban fogják vetíteni.
Egészen másként gondolkoznak ott.
Nekik ez a bûnözõk ellen viccesen-bénán harcoló "képregény hõs" tetszeni fog.
Nekik ez a bûnözõk ellen viccesen-bénán harcoló "képregény hõs" tetszeni fog.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze az én véleményem nem számít és lehet, hogy az ízléstelen amerikai hamburgerzabálóknak ez a film vicces.
Szégyen, hogy ilyen film egyáltalán megszülethetett - már látom is az 5 pontos értékelést az IMDB-n.
Ezekkel a szinészekkel akár egy jó filmet is lehetne csinálni - de már nekik is csak a pénz számít (?).
Legalább Liv Tylerben lehetne annyi tartás, hogy nem adja a nevét fos filmekhez...
Ezekkel a szinészekkel akár egy jó filmet is lehetne csinálni - de már nekik is csak a pénz számít (?).
Legalább Liv Tylerben lehetne annyi tartás, hogy nem adja a nevét fos filmekhez...
Szívesen megnéztem volna, de ettõl a színésztõl még értékelhetõ alkotást nem láttam... 😞 kár a filmért.