Csak szexre kellesz - Hollywood érti a dolgát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most én is egyetértek Viktorral. Ez egy elcseszett film. Szerintem a csajoknak is. Hirtelen nem is tudom mikor láttam jó romantikus vígjátékot.
Gyenge a történet és tényleg nem voltak a tudásuk magaslatán a színészek sem. Tényleg kiszámítható volt a story, vagy hiteltelen. A film közepén úgy éreztem, hogy megtörtént a happy and, mikor Portman letáborozott a srác mellett.
Gyenge a történet és tényleg nem voltak a tudásuk magaslatán a színészek sem. Tényleg kiszámítható volt a story, vagy hiteltelen. A film közepén úgy éreztem, hogy megtörtént a happy and, mikor Portman letáborozott a srác mellett.
VÉGEM VAN
De portman miért nem hiteles, mint orvos (nem láttam a filmet, csak kérdezem)? Mi kell a hiteles ábrázoláshoz? Nicole Kidman 23 volt, mikor a Mint a villámban orvost játszott. Na az nem volt hiteles. 23 évesen sehol a világon nem leszel neurológus (õ az volt, ha jól tudom szerepe szerepe szerint).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Végre egy jó czikk Viktortól! Hajrá!
http://vakond.hu/
AZt hittem, hogy valami aranyos film lesz, de rettenetes gáz volt.
az ilyen filmek, nem hiszem, hogy lányokon kívül másoknak bejönnek.
Ez a film sem hagy maradandó nyomot. Felejtõs.
Abszolút nem értek egyet a szerzõvel, õszintén szólva lehangoló ,hogy lehúzza az egész filmet. A menstruációs résznél egy férfinek pl. egyáltalán nem egyértelmû hogy mitõl szenvednek a nõk és nem érzem úgy ,hogy szájbarágós lenne. Hihetetlenül zavar ,hogy ennyire egyoldalú a kritikát író véleménye. Még szerencse ,hogy fel van tüntetve a szerzõje ,így legközelebb ha meglátom nem kell végigszenvednem egy ilyen szöveget.