9
  • TeDDyRuSh
    Most én is egyetértek Viktorral. Ez egy elcseszett film. Szerintem a csajoknak is. Hirtelen nem is tudom mikor láttam jó romantikus vígjátékot.

Gyenge a történet és tényleg nem voltak a tudásuk magaslatán a színészek sem. Tényleg kiszámítható volt a story, vagy hiteltelen. A film közepén úgy éreztem, hogy megtörtént a happy and, mikor Portman letáborozott a srác mellett.
  • Zolivok
    VÉGEM VAN
  • Ender Wiggin #7
    De portman miért nem hiteles, mint orvos (nem láttam a filmet, csak kérdezem)? Mi kell a hiteles ábrázoláshoz? Nicole Kidman 23 volt, mikor a Mint a villámban orvost játszott. Na az nem volt hiteles. 23 évesen sehol a világon nem leszel neurológus (ő az volt, ha jól tudom szerepe szerepe szerint).
  • kisemlős
    Végre egy jó czikk Viktortól! Hajrá!
  • Narxis
    Jaja, csajos film.
  • zetortraktor
    AZt hittem, hogy valami aranyos film lesz, de rettenetes gáz volt.
  • Stranger666
    az ilyen filmek, nem hiszem, hogy lányokon kívül másoknak bejönnek.
  • willcox
    Ez a film sem hagy maradandó nyomot. Felejtős.
  • jovits
    Abszolút nem értek egyet a szerzővel, őszintén szólva lehangoló ,hogy lehúzza az egész filmet. A menstruációs résznél egy férfinek pl. egyáltalán nem egyértelmű hogy mitől szenvednek a nők és nem érzem úgy ,hogy szájbarágós lenne. Hihetetlenül zavar ,hogy ennyire egyoldalú a kritikát író véleménye. Még szerencse ,hogy fel van tüntetve a szerzője ,így legközelebb ha meglátom nem kell végigszenvednem egy ilyen szöveget.