PC-t, tévét, okostelefont köt össze az Acer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozza kene tenni meg azt a lenyeges informaciot is, hogy minden 3. Acer termek nehany honap alatt tonkremegy..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gondolom annyiban lesz más hogy ne legyen kompatibilis, egyébként ugyanaz. Lehet olyan microsoft szerû "másoljunk le valamit magunknak de úgy hogy semmivel se legyen kompatibilis" téma.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
feltalálták a dlna-t, grat!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nekem meg arra lenne igényem, hogy ha a crysis 2-t futtatom pc-n vagy konzolon esetleg laptopon, akkor az láthassam az okos telefon kijelzõjén és irányíthassam is onnét és a konzol meg a a pc játékát a laptopon és irányíthassam is a laptopról.
Konzol vs pc között csak a kontrollert kell átállítani jóformán, mert szinte ugyan az a kijelzõ, habár a pc-nél én a 3d-s monitorra gondoltam.
Konzol vs pc között csak a kontrollert kell átállítani jóformán, mert szinte ugyan az a kijelzõ, habár a pc-nél én a 3d-s monitorra gondoltam.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
A DLNA ugyanezt tudja.