6
-
#6 A termeszetjarashoz is jol jonne ha normalis sebesseggel tudnam bongeszni a geocaching.hu-t az erdo kozepen is :) Meg ha a vonaton ulve nem csak Budapest hataran belul es a nagyvarosok 10 kilometeres korzeten belul tudnek netradiot hallgatni, youtube-on videokat nezegetni, ne adj' isten, dolgozni.
De nem is kell olyan messzire menni, mert pl a metron, a belvaros kozepen is hasznalhatatlan a Voda mobilnet.
-
atomkrumpli #5 Nem szélsőségekben kell gondolkozni mindjárt.
Mint amikor egy dilis kijelentette a fórumon hogy azért vett laptopot mert azt nem tudja bővíteni és nem veri el a pénzét állandóan :-)
Ez csak egy lehetőség, nem kötelező kockává válni -
Globalmaster #4 Hát én nem nagyon szoktam látni 70 éves öregembert természetjárni... Szerintem nekik is be kellene kapcsolódni valamilyen szinten a netezésbe -a hagyományok megtartása mellett. Tv-t tud nézni a neten / halom rádiót hallgatni / könyvet olvasni / nézhet új recepteket / megtalál egy csomó információt bármiről (gondolok itt például a különböző gyógymódokra; a petúniáját hogy tartsa; valamilyen hobbiba kezdhet --> ehhez egy csomó segítséget kap a Interneten; sztorizgathat, beszélgethet a korabeliekkel; stbstb) Nem kell feltétlen napokig tartó, ídőpazarló wowozásra gondolni...
In conclusion kap egy kis plusz életkedvet. Persze templomba ugyanúgy elmehet... -
Zoliz #3 "fejlesztések révén az a 4 millió magyar állampolgár is kedvet kaphat az internetezéshez, amelyik most még különböző okok miatt nem használja a világhálót."
Mihez kapjon kedvet pl. 70 éves öregember? A twitterhez vagy a hagyományok ápolásához (templomba, természetbejárás)?
Elmentek a qva 'nyátokba, hogy mindenkit egy doboz elé akartok zárni!!! -
#2 Ennek örülök. Ha ezt valóban meglépik és elkezdik kiépíteni, akkor a T-nek is lépnie kell, ha nem akar lemaradni a versenyben és kénytelen lesz fejleszteni.
Btw ez annak ellenére meglepő beruházás, hogy drága kormányunk 60milliárddal csapolta meg a telekommunikációs cégeket és ennek ellenére fejlesztenek, miközben egyből az a hir terjedt el, hogy meglehet őket adóztatni, kifizetik, de akkor a tervben lévő fejlesztéseket el lehet felejteni. -
#1 Inkább azt oldják meg, hogy ne 128Kbit/s-re korlátozzanak, mert az szánalom.