16
-
#16 ez most nem a crysis 2?
ja, az new york... -
#15 Ismét egy eredeti, egyedi ötlettel rendelkező film / játék. Remélem, hogy a skyline-ból nem fognak játékot csinálni, mert akkor lehet kardba dőlni... -
Gamecube86 #14 "Csak az a baj, hogy Steam-es és hogy buta a sztorija?"
Nem az a baj hogy Steames, hanem hogy CSAK steames.
Inkább fizetek érte valamivel többet csak meglegyen origi dvd-n.
Bár ha jobban meggondolom még erősen függött volna a filmtől hogy érdekel e a játék avagy sem. Viszont így hogy CSAK a steamről szerezhető be már egyáltalán nem érdekel. -
Wittgen #13 Örüljünk neki, mi megússzuk.
Nekünk itt a Medencében vannak egyéb kártékony élősködőink, akik a nép nyuvasztásán dolgoznak (pl a Parlamentben:-) ). -
pheaton #12 Hol másutt ,ha nem Los Angeles-ben? Nem igaz ,hogy nem unják még ezt . Ha jönnek az idegenek, csak is az amikhoz jöhetnek...szánalom. -
Ender Wiggin #11 Csak az a baj, hogy Steam-es és hogy buta a sztorija? Nekem ennél súlyosabb aggályaim vannak. Konami/Saber Interactive kombó már eleve egy fost vetít előre... -
snorbi #10 "kezdd" :) -
Gamecube86 #9 Csak a steamről? GTFO -
#8 Kezd magaddal. -
Zoliz #7 Inkább az emberiséget kéne kiirtani, mert az a mocskos. -
Anademok66 #6 Szerintem tényleg olyan gém kéne, ahol mi vagyunk a gonosz megszállók, és hatalmas űrhajóinkkal elkezdenénk bázisokat létrehozni a bolygón, de sajnos az idegenek bár gyengébbek technológiailag, mégis sokan vannak, és rohadtul ügyesek, és találékonyak.
Megjegyzés: Csak szólok hogy a 2007 -ban megjelenő "Battle of Terra" című animációs film hamarabb volt mint az Avatar (2009). Ja és ott is az emberek akarják leigázni az idegeneket.
-
Marinecorps #5 De úgy lenne jó móka ha kiirtanánk a mocskos idegeneket az űrgyalogsággal :D -
Razide #4 Volt Evolúció is. -
Mentoloshurkaka #3 "Esetleg egy olyan játék ahol mi vagyunk a gonosz megszálók és lerohanjuk a fejletlenebb fajokat..:P"
Már volt: Avatar :) -
fkomment #2 Az ötlet jó csak egy gond van vele. :)
Ha fejletlenebbek nálunk akkor hogy képesek az űrből jönni?? :D
Esetleg ha egy fejlettebb faj szállítja őket ide szórakozásból.. Vagy ha egy meteoritban szunnyadnak, majd gyorsan elszaporodnak becsapódás után.
Vagy ha olyan rovarok mint amik a Csillagközi Invázióban vannak, de őket azért nem nevezném fejletlenebbeknek.. (Tulajdonképpen senkit se neveznék annak aki eljut a Földre.)
Esetleg egy olyan játék ahol mi vagyunk a gonosz megszálók és lerohanjuk a fejletlenebb fajokat..:P -
gombabácsi #1 jöhetne már egyszer az űrből valami fejletlenebb faj
mondjuk az lenne az erősségük hogy sokan vannak, vagy mit tudom én :)