Megvan a Resident Evil 5 premierdátuma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER :-)
Azért érdekes lesz, hogy mit tudnak kihozni az 5. részbõl, hisz úgy lett vége a 4. résznek, hogy az emberek maradék fegyvertelen csoportja téblábol összevissza a hajón, miközben 15-20 harci szállító helikopter viszi a katonákat feléjük, hogy mindenkit végérvényesen legyilkoljanak.
OFF
Én viszont jól szórakoztam a RE eddigi részein, már az elején túltettem magam azon, hogy annyi köze van a játékokhoz, mint a legtöbb amcsi filmnek.
Azért érdekes lesz, hogy mit tudnak kihozni az 5. részbõl, hisz úgy lett vége a 4. résznek, hogy az emberek maradék fegyvertelen csoportja téblábol összevissza a hajón, miközben 15-20 harci szállító helikopter viszi a katonákat feléjük, hogy mindenkit végérvényesen legyilkoljanak.
OFF
Én viszont jól szórakoztam a RE eddigi részein, már az elején túltettem magam azon, hogy annyi köze van a játékokhoz, mint a legtöbb amcsi filmnek.
"Azt egyelõre nem tudni, hogy a sorozat atyja, Paul W.S. Anderson milyen funkcióban fog részt venni a produkcióban."
Reméljük semmilyen funkcióban.
Reméljük semmilyen funkcióban.
a lényeg, hogy nézed rendületlenül.
Nekem tetszett a 4, várom ezt is.
@Ra1n: Hol éltél az elmúlt tíz évben? A Resi-játékok már rég ne horrorok...
@Ra1n: Hol éltél az elmúlt tíz évben? A Resi-játékok már rég ne horrorok...
Gaming is believing.
nevetséges már az egész..
kezdem azt hinni már tényleg hogy a nehézkes konzolos piac után mostmár filmes világba kezdt belehehülyülni a japán befolyás
kezdem azt hinni már tényleg hogy a nehézkes konzolos piac után mostmár filmes világba kezdt belehehülyülni a japán befolyás
Az elsõ rész még nem volt rossz, de többi egyre gázabb lett.
Pedig a Túlvilággal Anderson a szokásos önmagát is alulmúlta, az a förmedvény a tavalyi év egyik legrosszabbja volt.
http://prizmafolyoirat.com/
"Milla Jovovich fõszereplésével."
Tehát ahelyett hogy végre egy horror készülne tovább folytatódik a RE név gyalázása ezzel a Jovovich féle szuperhõsös akciókomédiával...
Köszi...
Tehát ahelyett hogy végre egy horror készülne tovább folytatódik a RE név gyalázása ezzel a Jovovich féle szuperhõsös akciókomédiával...
Köszi...
"milyen funkcióban fog részt venni a produkcióban."
Reméljük semmilyenben!<#nezze>#nezze><#help>#help>
Reméljük semmilyenben!<#nezze>#nezze><#help>#help>