Bemutatkozott az új Unreal Engine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ennyi szemetet összehordani ^^
nem én vagyok a nagyokos nemazért, (ténylegnem)
de legalább nem is akarok (izé próbálok) annak tûnni...
beszéltek össze vissza magok - ramok - így programozás - úgy programozás jót kacagtam amúgy reggeli kávé - süti mellé ideális volt. köszönöm ezért.
/aki nem inge persze ;)
u dont have to listen anybody else but me
A filmkészítés infrastruktúrája nagyon fejlett, kiforrott, ezért folyamatosan csökken a költsége a filmeknek. (Technikai rész)
A játékfejlesztésben is elindult a folyamat, folyamatosan készülnek a fejlesztést gyorsító, ezzel költségcsökkentõ technológiák.
A két mûfaj hasonlósága miatt szerintem nagyon sok filmes technikát fognak átvenni és továbbfejleszteni.
Egy játéknak azonban valóban lesz majd egy alapköltsége, ahogy egy filmnek is van.
A PS3 cell procija nem 7 és nem 8 magos. Van egy CPU meg 7 vektor proci. Rohadtul nem ugyan az, még ha anno sikerült is megetetni sokakkal. Nem jól párhuzamosítható feladatoknál a vektorprocikat kenheted a hajadra.
A CryEngine3-nál szerintem nem is tagadták, hogy a konzolokra koncetrálnak. De az hülyeség, hogy ettõl kevesebbet tud, sõt. akkor ki venné meg a motort PC játékokhoz? Azért a Crysis 2 annyira nem ronda ám pl. X360-on, bármit is rinyálnak itt sokan.
No meg ott van a BF3 alatti Frostbite2 motor is. Nekem tök mindegy melyik lesz nyerõ, de ha már szép és csilivili a GFX talán csinálhatnának tartalmas RPG játékokat, ne agy Isten kalandjátékokat, pl. ilyen nyomozósat, meg sok mást is. Mondjuk megnéznék egy CryEngine3-as Mecha játékot ...
96 és 2000 között voltak a legtartalmasabb videojátékok, azóta visszafejlõdés van pont a grafika miatt.
A
@
legyenek konzolok ebben van a pénz, de a CE2-CE3 váltás szerintem megmutatta, hogy ideje lenne egy generációváltásra... mert addig nem lesz normális DX9 fölötti játék :\
@
A
A
A
A konzol amikor megjelenik már kevés hardverileg ez tény, ellenben mivel célhardver könnyebb rá fejlesztni, és a folyamatos optimalizációk miatt jönnek ki az egyre szebb játékok. De ha igaz az hogy a GT5 már a 80%-át kihasználja a ps3-nak akkor sokkal szebb játékok már nem fognak rá megjelenni, és elõfordulhat hogy a legközelebbi NFS már szebb lesz összességében.
Az pedig hogy ez a motor nem fog elindulni konzolon. De el fog! Csak éppen a lebutított dx9es formájában. A pc megkap minden effektet és lehetõséget, de a jelenlegi konzolgeneráció csak a leegyszerûsített költséghatékony dx9es verziót (még ha minden más benne is marad)
A
Kis vacak hûtõbordás passzív irodai gépekbe szán karimon is szépen HD-ban megy a gém...az új motor is elég jó lehet.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
hát nem is azokra fejlesztik, hanem ez már a következõ konzolgenerációra készül ps4, x720 (esetleg egy új N konzol ha õ is komolyabb gépet ad ki)...
A
ráadásúl még a fejleszõtket is szopatják, ui. egy mag nem látja a teljes 256Mb-os memóriát (256MB meg a VGa-nak is így jönn ki a 2x256Mb), hanem csak egy szeletét. Tehát még a programozás szem egy 1xü feladat. Ráadásúl a 7 mag nem mutat kiugróan nagy telesítmény, sztem holt verseny van a két gép teljesítménye közt.
Egyik itt erõs, a másik ott. Egy 1-2 éves vas megeszi reggelire mind a két konzolt. Egy új gémernek összerakott vas meg egyszerûen körberöhögi õket. :)
CPU: 3.2Ghz XeonI
RAM: 512Mb GDDR3 700Mhz
VGA: ATI Xenos 500Mhz, directx9.0 támogatás
Háttértár: 250Gb
PS3: 3.2Ghz CEL
RAM: 2x 256Mb
VGA: Nvidia/SCEI RSX "Reality Synthesizer" directx9.0c támogatás
nos a fenti hárdver nem valami atom nagy durranás. A konzol azért gyorsabb mert célhárdver. Ennyi. A Unreal új motorja nem fog normális képet adni a fenti két konzolon directx9 nem directx11...
Felesleges a konzol vita. Az összes gémet számítógépen fejlesztik nem konzolokon, ergo: ott lesz a legszebb. A konzolhoz meg butítani kell.
A konzol az olyan mint a hifi-music center párbaj.
A megszállottak hifi-t vesznek (értsd: PC-t) akinek meg csak az kell, hogy szóljon az vesz egy centert (értsd: konzol-t)
A
A dolog pikantériája, hogy ezekre fejlesztenek játékokat, amiket trehány munkával dobnak át PC-re.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
https://twitter.com/foodlfg
Elavult azonnal a PS3 7magos cell-je, vagy az x360 3magos cpu-ja, ami integrálva van a grafikus processzorral?
Elavul a blu-ray meghajtó?
Ember, nézzél már meg egy gran turismo 5 ingame videót.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nem a konzol diktálja a fejlõdést. Az új konzol generáció mindig igyekszik behozni a lemaradását. A ps4-be majd mindenféle új dolgokat raknak bele, ha a tervezési idõt nem számítjuk, akkor is ott van a gyártási és összerelési, értékesítési idõ. Közben a hardver fejlesztések nem állnak meg. Valamint ugye kicsit korábban biztosítani kell pár példányt a fejlseztõknek, hogy egyáltalán tudjanak rá kiadni valamit, hisz meg kell nézni fut-e rajta. Azaz mire megjelenik a ps4 már bõven lesz jobb technika, lehet drágán, de akkor is lesz. 1 év múlva meg már középkategóriának fog számítani, ami 1 évvel korábban csúcsnak. Tehát legjobb esetben is egy ps4 technikai tündöklése max. 1 évig fog tartani.
A
mellesleg az ue3nak nem a lebutitott változata került a konzolverziókba, hanem a teljes, ez már nem lesz ezeken a konzolokon, hanem a következõ generáción (és akkor cserélhetsz gépet kb kétszer ha akarsz : )
A
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem tudom pontosan milyen 2005-ös konzolporthoz kellett gépet fejleszteni. Ezt te jobban tudod. Én azt tudom, hogy a konzolok már a megjelenésükkor hátrányban vannak, mert szinte azonnal elavul minden alkatrész bennük, és a programozók emellett állandó kompromisszumokra kényszerülnek. Az egyedüli perspektíva a mozgásérzékelõ (ameddig ki nem jön PC-re is), más nem nagyon.
A
A