11
-
kalapos01 #11 Álomvilágban élsz. Totális álomvilágban. Főleg, ha képes vagy elhinni, hogy bármi, amit arról a korról tudni vélónk, nem feltételezés. -
Alfa Of NS #10 "A dinók valódi ma élő leszármazottai a madarak."
Persze, de a madaraknak azért korlátozott a tudatuk. A dinók meg nem voltak okosabbak náluk. Ha volt is tudatuk, bizonyos hogy nem volt elég fejlett a magas szintű vizualitáshoz. -
Alfa Of NS #9 Nem, nem pusztán feltételezés. -
#8 Nem tinik, csak fiatal huszonévesek haspólóban, nájkicipőben, rahedli pirszinggel és a fiúk permanens 3 napos borostával meg mangagyerek frizurával. -
bmw #7 Csak tinik ne legyenek mar benne..... -
#6 A dinok nem a ma is élő primitív gyíkok. A dinók valódi ma élő leszármazottai a madarak. Tudhatnád, ha megnézted a Jujjráesik parkot.:)
A madarak között viszont vannak meglepően okos példányok:
Alex
-
Merces #5 milyen finoman fogalmaztál én a helyedben azt irtam volna: "honnan a faxbol szeded ezt a sok baromságot,nem köll minden szart elhinni ami a tévében van" -
#4 "bemutatni március 23-án és 24-én"-akkor a promóban mért május van? -
Loverman #3 ugye tudod hogy ez mind csak feltételezés -
#2 ez a filmgyártás halála, jöhetnek az elviszdínók -
Alfa Of NS #1 Hülyeség rácsosra csinálni a tábor kerítését, a dinók hüllők, tehát látniuk kell a célpontot, hogy reagáljanak rá. Nincs tudatuk, így nem tudják elképzelni mi van a kerítés mögött, ha az eltakar mindent. A kerítés mögül nyugodtan szidhatom hangosan az anyját is akár, számára nem létezek, csak nézelődik tovább. Viszont mivel csúcsragadozó és primitív, ezért valószínűleg mindenre ráharap ami mozog, így a kocsira is, ami sok más élőlény számára érdektelen amúgy.