15
  • NIBI
    #15
    Biztos olyan szar az ágyba a pasija, hogy a nőnek már egy robot is jobb lenne.
  • Szefmester
    #14
    Idióta ez a nő. Ne mondja már meg nekem valami kiöregedett éjszakai péniszvadász hogy mi a bajom anélkül hogy ismerne. Nekem igenis vannak közeli barátaim, ott van cicababa86, killerSSJ3, D0nJ03zsi, és még a többiek. Napi szinten chatelek velük, ők ismernek igazán, és ennél szorosabb kapcsolat nem is kell senkinek. Mi ez a konzervatív duma már hogy elidegenedünk egymástól. Hagyjuk már... Majd ha neki is 1350 ismerőse lesz az iwiwen meg majdnem ugyanennyi a facebookon akkor majd pampoghat addig kuss neki.

    Idiotizmus OFF/

    A szülők felelősségé is meg kellene vizsgálnia a kedves kutató nőnek. Mert önmagában a technológia nem vált ki ennyire szélsőséges életszemléletet mint a kiscsaj aki robotra cserélné a barátját. A mai fiatalok nagy része már a tévé és az internet által lett felnevelve, és nem a helyes morális értékrendet biztosító szülők nélkül. (Tudom hogy a normális értékrend is ritka mint a fehér holló a mai világban...)
  • NIBI
    #13
    Atya ég ilyen buta írónőt!
    Az én barátnőm is szokott hülyeségeket mondani ha épp mérges... Vagy csak úgy. :D
    Na most talált egy csajt akinek épp szar napja volt vagy mentálisan nem tartozik a középmezőnybe se, és ezt vette alapul Sherry Turkle hölgyemény.
    Igen, kiragadunk egy szélsőséget és arról írunk az egész világra nézve dolgokat. Marha okos. Pfff...
    Akkor a barátnőmmel ha beszélne 30 percet milyen világot vázolna fel???
    Bazz ez úgy ahogy van hülye... Persze manapság a hülyeségből lehet legjobban meggazdagodni.
    Azt elfelejtette, hogy már neten is lehet szexelni, és pár száz év múlva már csak úgy születnek a gyerekek... LOL.
    Lehet nekem is könyvet kéne írnom valami badarságról.
    500 levele meg hogy jöhetett 1 éjszaka alatt??? Megmondom: ráérő idejében vagy 2000 oldalra regelt, azt se tudta hova de neki ott kell lennie mindenhol... Aztán jöttek róluk a spamok. Ez egy technológia/netfüggő waze!!! Azt nekünk prédikál, szánalmas...
    Hú ritkán húz fel ennyire egy nő, de neki sikerült 5 perc alatt.
  • Merces
    #12
    ..adod alá a lovat.....
  • tmisi
    #11
    Abban fején találta a szöget, hogy az email, chat, sms esetén hiányzik egy valami, ami talán a legőszintébb: a nem verbális kommunikáció. Sokszor az embernek a szeméből, mozdulataiból látszik, hogy hazudik. De mi hiszünk egy smiley-nak inkább.
    A másik az, hogy a gyerekek könnyen függővé válhatnak, mert ma Facebook-buzi mindenki és már mobilon is azt nyomják.
  • Molnibalage
    #10
    OMG, még ilyen téma kapcsán is elbaszott konteókról kell olvasni...?
  • Locutos
    #9
    Szerintem az a csaj amelyik lecserélné igazi barátját egy robotra az nem elkeseredésből, rossz élettapasztalatai miatt cserélné le, hanem az már eleve érzéketlen ribiként született. Vagyishogy úgy született hogy fogékony a világ materializmusára, és észrevétel nélkül könnyedén semmibenéz minden embert és csak szórakozási eszközök neki. Ez is csak az emberi faj egyik súlyos, természetes, veleszületett defektjét jelzi hogy mennyire is képes tárgynak tekinteni egy másik embert, a lélek fogalmáról nincs is mit beszéljek.
  • Cat #8
    Az SMS-ben (emailben, stb.) szakítást én is totál gerinctelen dolognak tartom. Az ember igenis álljon oda a másik elé ilyenkor.
  • vatuszi
    #7
    Romantikus? Hülye? Konzervatív? Kerékkötő? Jaaa, azt akartad mondani, hogy maradt benne empátia, tök fölöslegesen... tényleg, mit pofázik ez a büdös ringyó?!

    "húzza magára a fődet, oszt csá. Majd valaki elsiratja őt is, aztán szépen továbblépünk.": ezzzazzz, csak keményen, pajti!
  • Justil
    #6
    de gonóc vagyol.
  • B0nFire
    #5
    Na tessék. Még egy romantikus hülye konzervatív kerékkötő. Az ilyenek fogják vissza a fejlődést. Mit nosztalgiázik? Ami régen volt, az akkor volt, most meg most van. A mostani élet problémáit kell megoldani, nem keseregni. Változik a világ? Csak rajta! Van még elég hibája, változzon bátran. Aki meg nem képes a változással szembenézni, az húzza magára a fődet, oszt csá. Majd valaki elsiratja őt is, aztán szépen továbblépünk.

    Pont.
  • philcsy
    #4
    A világ olyan amilyennek látni akarod. Vannak rendes emberek. Biztos vagyok benne hogy körülötted is vannak ilyenek.

    Ami a gonosz másoknak ártani akaró embereket illeti, először is ezeknek a nagy része teljesen átlagos ember akinek rossz napja van, vagy éppen olyan a szituáció. Biztos vagyok benne hogy te is tettél már keresztbe másoknak. Valószínűleg nem direkt, és lehet hogy észre sem vetted. Ez elkerülhetetlen.

    Másrészt az élet ilyen, folyamatosan csatákat kell vívni, és a csatáknak vannak vesztesei is. Ha viszont elmenekülsz nem csak egy csatát vesztesz el hanem az egész háborút/életet is.
  • andersh
    #3
    manapság már bombázni sem kell, elég pár földrengést generálni a HAARP-al és akkor nem is ismert a támadó a köz számára.
  • Amergin
    #2
    "Vagy elég csak arra gondolni, hogy mennyire divatba jött napjainkban az SMS-ben, illetve e-mailben való szakítás. Egy igazi kapcsolathoz hozzátartozik, hogy látjuk és halljuk, amikor a másiknak fájdalmat okozunk."- Na ja...
    Ellenberger amikor nem megyünk oda az ellenséghez és nem vágjuk le a fejét karddal, hanem repülőgépről a magasból bombázzuk szarrá őket azzal semmi baj nincsen: nem kell látnunk a szétfröccsenő agyvelőket...
    Ez a dolgok elintézésének humánus és 21. századi "européer" módja
  • Nailyenugysincs
    #1
    Szerintem azon nem kéne csodálkozni hogy a mai romlott, lekorlátozott világból ahol egy csomó ember csak azon van hogy keresztbe tegyen a másiknak, az emberek elmenekülnek egy viszonylagos szabadságot nyújtó helyre ahol sokkal kevesebb bántás éri őket. Nem a gépekben van a legnagyobb hiba hanem sokszor az emberekben amiért nem képesek elfogadni a másikat.