The Fighter - A harcos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Hello.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy A harcos (The Fighter) c. filmet adták már a magyar mozikban? Port.hu szerint február 24-étõl ment a mozikban, viszont én a miskolci Cinema Cityben nem láttam... lehet csak elkerülte a figyelmem.
Azóta várom, hogy hátha ott (vagy kisebb moziban újra) adják.
Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Láttam ezeket a mecsseket, hihetetlen miket mûveltek. A filmben sajnos elég gagyik a mecss jelenetek, de ez minden bunyós filmben így van sajnos, egyébként jó film.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Punkerwork
jó film!

ez hogy Bale 2 évente így leadja a testsúlyát hosszútávon nagyon nem lesz egészséges.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

alph4
A hajnali mentõakcióban és a gépészben még vékonyabb volt.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

soo277
Christian Bale vadállat,hogy néz már ki te?
a barom, így lefogyni!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

tigeroo
irónia!
sapkafej
alreg!

György

jAsOn VoOrHeEs
De legalább igényes, gyakran frissülõ oldal, nem reklámokkal meg helyesírási hibákkal teletûzdelt hulladék. Én már régóta olvasom ezt a blogot.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tyler1
csak legalább ne ilyen átlátszó szar módon csinálná...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szándékosan nyitod a topikokat, hogy reklámozd a blogod?
A harcos szókimondó, szeretettel teli humorral átszõtt, és egyben megrázó története megtörtént eseményeken alapul. A film fõhõse a hihetetlen visszatérést produkáló, és váratlanul bokszhõssé váló "Irish" Micky Ward, és féltestvére, Dicky Eklund, akiknek elõbb szét kell válniuk, és ellenfelekké kellett válniuk ahhoz, hogy végül igazi testvérekként tudják megszerezni a gyõzelmet, és meg tudják erõsíteni a családi kötelékeket.

The Fighter - A harcos (2010) kritika

///// Asus G751 \\\\\\\\\\