10
-
Sir Ny #10 ( az előző objektív volt. szubjektív magányvéleményem: aki bármit utál, azaz az utálás szóval jellemzi saját folyamatos káromkodási kényszerét, illetve azt, hogy minden lehetséges dologban a rosszat lássa, az is szellemi nyomorék. többek közt én is. törekedni kell arra, hogy a dolgokat ne utáljuk, avagy szeressük, hanem a tulajdonságaikat utáljuk vagy szeressük. pl utálom a faszbukot, vagy: utálom, hogy a faszbuk lassú, meg hülyék vannak fönn, de az jó, hogy a hülyék nem máshol vannak, az meg, teljesen hidegen hagy, hogy a kugli baszakszik vele ) -
Sir Ny #9 az csak szellemi nyomorék. azért utálni valamit, mert sokan használják, maradjunk annyiban, hogy kreténség.
aki meg úgy viselkedik, mint egy troll az, - a troll definíciójából adódóan - az bizony troll. -
Ender Wiggin #8 Aki röhelli faszbukot és az Apple-t, az mindjárt troll is? -
Madve #7 Ha apple tiltaná, akkor még a hasonló alkalmazások is eltűnnének az apple storeból... Itt meg csak annyiról van szó, hogy a gyári támogatás szűnt meg mert a facebook nem adott meg minden támogatást, hogy népszerűsítsék. Ennek ellenére nem történt veszteség, feltépsz a marketre, és letöltesz egy ingyenes alkalmazást erre a "hiányra", azt ott folytatod, ahol abbahagytad.
Mellékesen eddig csak a google által kiadott nexusokról van szó, szerintem ez csak egy olyan lépés, amivel a google ráveszi fb-t a hiányok pótlására. -
Madve #6 Nem veszteség, erre van ezer alkalmazás.... -
Yv@n #5 Ezt az magyarázza, hogy aki a google-t utálja a nagytestvér mivolta miatt, az ugyanúgy rühelli a facebook-ot is, és az adott troll most egy olyan szituációval szembesült, amit nem képes feldolgozni önmagában. :D -
MsUser #4 Bizony tele lenne ha alma lenne!
De miért is a Google szemét?
Ezt az FB cseszte el, nem a Google a felelős a problémáért, a felhasználóikkal közvetve a saját szolgáltatójuk trükközött, Mark Zuckerberg és megszívta!
A Google felelős közvetlenül, mert ők léptek a problémával kapcsolatban de nem az ő szolgáltatásuk az FB. -
#3 Ha az APPLE neve szerepelne a hírben már tele lenne a fórum fröccsögéssel... -
sedward #2 Számos cikket olvastam, mindegyik teljesen másként magyarázta az ügyet. Az egyik szerint a facebook felhasználó törlésével törölt minden facebook-ból származó kontaktot a facebook szinkronizálás. Itt azt írják a facebook csak imitálta az exportálást. Korábbi hírekben olvashattuk, hogy a facebook megosztja az adatokat a microsoft-tal, de a google-vel nem. Szóval jók ezek a hírek, megtudjuk, hogy a google milyen szemét, és jól kiszúrtak velünk, de ezen kívül semmit, az indoklás mindenütt teljesen más. -
pasi29uk #1 "Az már egy másik kérdés, hogy mit kezd majd egy hasonló vita esetén az óriáscég azokkal a készülékkel, amelyeket külön Facebook-gombbal látnak el a gyártók."
Kemeny altalanydijat fognak fizetni minden eladott telefon utan. Semmi sincs ingyen.
Nem ertem mi ezen olyan misztikus.