Itt a 10 leggyakrabban kimerevített filmes jelenet listája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetor, Betonparaszt fejet hajtunk a bunkóságotok elõtt , nem szükséges bizonygatni....
tommygear
és hol a többi videó?? viktor b+ tanulj már a hibáidból
Klemice
ez mi ez?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Olvasd el Zomil kolléga hozzászólását, ott lészen az igazság.

Ülj le fiam, egyes! <#levele>

Nothing to say

Zomil
tudod általában minden hirekkel foglalkozo oldalon szoktak forrást is megjelölni, csak itt az sg-n nem szokás...elég szánalmas...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem értem, miért kell puffogni. Nincs ott az adatlapodon, hogy milyen idõs vagy és, hogy ûber kockaként élted le az eddigi életed több mint a felét <#idiota> õs-Troll

Jah, 20 éve foglalkozom PC-vel, közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz, napi szinten használom a Google-t eredményesen (mert sokan nem tudják, hogyan kell keresni), és én vagyok az új netes generáció, kisfiam?

Rákerestem, megnéztem a Lovefilm oldalt, de nem találtam ilyesmi anyagot. Nyilván Viktor nem az ujjából szopta az infot, ezért írtam, amit.

Nothing to say

jessica nyúl volt, csak éppen Nyúl, szerintem itt a félreértés. márminthogy felvette roger vezetéknevét, ergó nagy betûvel kéne írni.
" az egyik Jessica nyúlé a Roger nyúl a pácban címû filmbõl, amikor be lehet pillantani a szoknyája alá,"

Mar megint a beteges perverziok,hmm? Jessica nem nyul volt....
Lám-lám, megjelent az új netes generáció, még a Google-t sem tudják használni, úgy kell mindent a szájukba rágni, ha pedig ez nem történik meg, idegesek lesznek. Szerintem szerezz barátot vagy barátnõt, ha melleket vagy péniszeket akarsz merevítgetni.
jaaa................ az meg

Jó lenne egy link vagy a forrás megjelölése, hogy az ember meg is tudja nézni, mirõl írsz, kedves Viktor...

Nothing to say