Bulletstorm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a single szerintem odaveri még a COD sorozatot is. Grafikailag valami eszméletlen szép pedig nem a leghiperszuperebb motor hajtja. A szinkron nagyon jó, a fegyók hangjai tökéletesek. Végre egy olyan játék ahol nem kell gondolkodni (hogy na most akkor mi a francot is kell csinálni?), csak menni kell és ölni, egy jó kis kikapcsólódás.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Segítséget elõre is köszönöm.
Mindenkinek csak javasolni tudom eme alkotást. Ennyire beteg humora talán a Blood 1-2 címû marhaságnak volt illetve talán a Carmageddon sorozatnak(mondjuk az nem fps, de itt humorról volt szó), de ezt ti pelyhes szakállú tinik nem is ismeritek 😄 ... Ritkán ragadok egy FPS elõtt de ez most odaszögezett, mesteriek a skillshotok nevei, a megvalósításuk.
UE3 nagyon jól szól. S nekem sem volt gondom a 16:10-es felbontással sem. Egy-két résznél leugrott a framerate, de nem volt vészes XD
Ugyanúgy a Day of the Tentacle. Ez a név ma már csak nagyon keveseknek mond bármit is, de én imádom a mai napig is és évente elõ szoktam venni egy jó kis délután erejéig.
Sorolhatnám még, és lenne közte még pár meglepõ cím.
Igaz, hogy én a tizeseket csak retrospektíven szoktam osztogatni, annak tükrében, hogy számomra mit adott az a konkrét játék.
Nálam speciel a Bulletstorm olyan 7-8 környéke. Nem rossz, de nem fogok sokáig emlékezni rá szerintem...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak egy játék kaphat 10/10-et? nem
Mindenki olyan játékot vesz amilyet akar
Ennél a játéknál a világon nincs jobb? Az a nem semmi. Akkor, ha valaki csak egy játékot vesz idén, az ez legyen.
Jól jött már egy ilyen "belelépek a szájába aztán pofánlövöm és headshot" játék.
Szerintem a következõ Serious Samnek fel kell kötnie a gatyáját.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
"Unalmas, monoton darálás az eredetiség teljes hiányával." no comment :S.
Amugy a fejlesztõk is megmondták, hogy csak a hentrõl szól a játék semmi másról. Sok idióta meg aki nem szereti az ilyen játok mégis nekiesik aztán lehúzza minden szarnak a játékot.
Egyetlen negativuma van a játéknak, hogy nincs benne ugrás. Valahogy ez egy FPS-ból nekem nagyon hiányzik. Inkább ugrálnék mint gugoglnék.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
armageddon666: tökéletesen fut 16:10 (1440x900) felbontásban, semmi probléma nincs vele
Mondjuk a Duty Calls paródia után viccesnek hatott az utolsó jelenet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Minden étkezés előtt és után között van az evés.