Bulletstorm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Amikor be akarok lépni a multiba akkor ezt az üzit dobja ki: you need to be signed into live to access live features. Most akkor mi van? Amúgy a játék nem eredeti de ettõl szerintem még mûködnie kéne.
Amúgy a single szerintem odaveri még a COD sorozatot is. Grafikailag valami eszméletlen szép pedig nem a leghiperszuperebb motor hajtja. A szinkron nagyon jó, a fegyók hangjai tökéletesek. Végre egy olyan játék ahol nem kell gondolkodni (hogy na most akkor mi a francot is kell csinálni?), csak menni kell és ölni, egy jó kis kikapcsólódás.

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

Nem tudom tud e valaki segíteni, olyan problémám van, hogy a játék elején simán látszik minden, majd miután lezuhan az úrhajó, és egy épületbe a kisláynt kell védeni, amikor Ishi megmenti a társát, utána a kép elsötétül, és csak az irás látszik. Nem tudom mi lehet a játékkal van a baj vagy a videó kártyám nagyon gyenge a játékhoz?

Segítséget elõre is köszönöm.
Hát érdekes, nekem az 5670-en röhögve ment 1680-as felbontásban mindent maxra húzva 😄 ... A hiba az ön készülékében van. 😄

Mindenkinek csak javasolni tudom eme alkotást. Ennyire beteg humora talán a Blood 1-2 címû marhaságnak volt illetve talán a Carmageddon sorozatnak(mondjuk az nem fps, de itt humorról volt szó), de ezt ti pelyhes szakállú tinik nem is ismeritek 😄 ... Ritkán ragadok egy FPS elõtt de ez most odaszögezett, mesteriek a skillshotok nevei, a megvalósításuk.

UE3 nagyon jól szól. S nekem sem volt gondom a 16:10-es felbontással sem. Egy-két résznél leugrott a framerate, de nem volt vészes XD
Ez rendben van, de volt kis ellentmondás a kommentjében, és arra ment volna a kissé félresikerült válaszom.

Voltan
A 10/10 nem is azt jelenti, hogy az adott játék teljesen, makulátlanul tökéletes lenne. Pusztán annyi, hogy valakinek az egyik kedvence. Nálam pl. a Fallout 1-2 van 10/10 szinten, holott nagyon messze nem tökéletes, olyan kegyetlen bugok vannak benne, ami párját ritkítja. Mégis az all-time kedvenceim közé tartozik.
Ugyanúgy a Day of the Tentacle. Ez a név ma már csak nagyon keveseknek mond bármit is, de én imádom a mai napig is és évente elõ szoktam venni egy jó kis délután erejéig.
Sorolhatnám még, és lenne közte még pár meglepõ cím.
Igaz, hogy én a tizeseket csak retrospektíven szoktam osztogatni, annak tükrében, hogy számomra mit adott az a konkrét játék.
Nálam speciel a Bulletstorm olyan 7-8 környéke. Nem rossz, de nem fogok sokáig emlékezni rá szerintem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ha valaki(k)nek nem lenne világos a 10/10 és hogy "nagyon jó játék ez" az csak az én iciripiciri magánvéleményem. Csak, hogy tiszta legyen.

Igen? És te ezen akadtál fenn? Hát nálam létezik.

Ezzel ott a gond, hogy tökéletes játék nem létezik.

És azt ki mondta, hogy ennél a játéknál nincs jobb? senki

Csak egy játék kaphat 10/10-et? nem

Mindenki olyan játékot vesz amilyet akar

"10/10 ez egy nagyon jó játék "

Ennél a játéknál a világon nincs jobb? Az a nem semmi. Akkor, ha valaki csak egy játékot vesz idén, az ez legyen.
Az nem baj, eredetibb mint pl. egy COD. Egyébként lassan a COD és társai lesznek a tucatjátékok, nem pedig a Bulletstormhoz hasonlóak, szerintem.

Sziasztok!Van egy kis gondom a játékkal:1680x1050-es felbontásban játszhatatlanul szaggat a játék,pedig a gépem bõven jó hozzá...1440x900-ban viszont tökéletes minden.Valakinek volt hasonló gondja?Megoldás vajon mi lehet?

armageddon666
Nem õ hozta fel a témát, hogy mennyire eredeti, hanem a készítõk... 😊

@

Nos,én kifejezetten nem szeretem az ilyen "szörnyes,horrorisztikus" fps-eket de ez nagyon tetszett, végig beleéltem magam az átvezetõ videók sem unalmasak a szinkron eszméletlen jó sokat nevettem rajta mikor énekelünk a dinós résznél például 😊 ja és még nem is értem a végére teljesen de eddig 10/10. Hozzátenném hogy én sem játszottam hosszú hónapok óta olyan játékkal ami csak megközelítette volna a bulletstormot bármilyen szempontból.
Ne az eredetiséget nézd már, hanem az egész játékot összességében. Szerintem üde színfolt a sok MOH, COD, Sniper mittudoménmi halom rókabõrhegy tetején, ugyanis rendesen ráuntam az állandó közelkeleti - orosz - usa terrorista kommandós FPS-ekre.

Jól jött már egy ilyen "belelépek a szájába aztán pofánlövöm és headshot" játék.
Szerintem a következõ Serious Samnek fel kell kötnie a gatyáját.

Szentigaz. Van a játéknak valami magyar oldala? Franciákkal multizni annyira azért nem jó, szivesebben használnám a "Rear Entry"-t honfitársakkal.
darkerlomy
Hagyjuk már hogy miért eredeti ... Menj le a boltba, vedd meg, tedd fel, játsz vele egy órácskát és döntsd el hogy eredeti vagy sem <#mf1>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Mi az a nagyon eredeti benne?

Szerintem zseniális, nagyon élveztem a kampányt. A multival sincs gond szerintem, el lehet vele ütni az idõt rendesen (a DNF megjelenéséig biztosan 😊).
armageddon666
Mondjuk nem tudom melyik része eredeti 😊 Devil May Cryt belepréselték Call of Dutyba...

@

Magnum PI
Baromi jó game volt. Régóta nem játszottam már végig egy játékot sem de azt végigtoltam. Ati-n 16:10-ben semmi baj nem volt vele.

"Unalmas, monoton darálás az eredetiség teljes hiányával." no comment :S.

Amugy a fejlesztõk is megmondták, hogy csak a hentrõl szól a játék semmi másról. Sok idióta meg aki nem szereti az ilyen játok mégis nekiesik aztán lehúzza minden szarnak a játékot.

Egyetlen negativuma van a játéknak, hogy nincs benne ugrás. Valahogy ez egy FPS-ból nekem nagyon hiányzik. Inkább ugrálnék mint gugoglnék.

Már a Painkiller is zseniális játék volt. Méltó utód.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Érdekes vélemény. Pont az eredetiség az, ami megkülönbözteti a többi mai tucat fps-tõl.
Unalmas, monoton darálás az eredetiség teljes hiányával. A gyilkolás rövid ideig szórakoztató de nagyon hamar meg lehet unni. Gyenge játék. 3/5

10/10 ez egy nagyon jó játék

armageddon666: tökéletesen fut 16:10 (1440x900) felbontásban, semmi probléma nincs vele

shaba23
igen, ez Serious Sam 2011 😊
armageddon666
Kicsit bughalmaz, 16:10 felbontásnál állítólag játszhatatlan, egyébként korrekt játék. Ha jók a visszajelzések a multiról, és kijön 1-2 patch lehet megveszem.

Mondjuk a Duty Calls paródia után viccesnek hatott az utolsó jelenet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagyis nem az utolsó, de mikor Szarházi Generális falra tûzzük. Kicsit Modern Warfare 2 érzésem volt alatta 😊

@

darkerlomy
#feszültség 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

darkerlomy
Amúgy rájöttem tök jó felültség levezetõ játék nekem 10/10

buklee
Hát azért a változatos káromkodás elég viccesen hangzik, mert csak minden helyre ahol ass bitch fuck stb van berakták a dicket😄 Lehet tévedek nem játszottam vele, nem is fogok csak a káromkodás összeállítást néztem meg youtubeon

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

DMZ
Teljesen jó hent-FPS, pörgõs, látványos, ötletes skillshot-ok, energia levezetésre ideális. Megtapasztalhatjuk belõle, hogy angolul is igen változatosan lehet káromkodni 😄
A fõhõs Logan-re (Wolverine) emlékeztetet.