Stronghold Kingdoms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Csak azért írok ide, mert MÁTÓL él a Europe 1 szerver, amin a jelenlegi IRL határok mentén lehet majd egész Európán, köztük Magyarország területén is tolni a játékot!
én naponta rákukkantok azért.
Ha valaki csinált már magyar groupot benne akkor szívesen csatlakoznék
D4M13N néven vagyok fenn a World 5-ben
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Annak ellenére hogy tapasztalt stronghold crusder játékos vagyok,engemet a kingdoms megizzasztXDnincs meg egybõl minden épület az elején.valaki megtudná mondani azt hogy kaszárnya,market gyártásához,íjjászok képzéséhez mit kéne kutatnom?érthetetlen a dolog,képileg is mutatja a játék hogy amit fejlesztek az mit eredményez.
-Hiába fejlesztettem az íjászatot vagy a a matekot de a táblázat valamiért BLOKKOLJA a kívánt dolgok elérését.gondoltam az íjhoz kellen eszközök hogy íjjat gyártsak,kiuppoltam de még mindig nem engedi hogy ájjászokat gyártsak..
valaki megtudná hogy mit hogyan kell?vagy 1 oldalt ami leírja mihez mit kellfejleszteni?
magadnak nem tudsz küldeni semmit úgyse (ugyanazon az IP-n)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
tools: olcsóbb lesz az építkezés
forestry és stone quarrying: több fa és kõ
farming-on belül legalább 2-3 kajatipust érdemes (boldogabb népek=több xp
mathematics és utána trade: hogy a felesleget el tudd adni és tudjál venni research pontokat
Hop farming: sörgyártás hogy még jobban örüljön a paraszt
mindig megtanulandó amint lehet: Arts, Literature, Decorations (sok xp szerzéshez elengedhetetlen skillek)
Parish:
Minden falu kap három szavazatot naponta és úgy kell megválasztatni magadat. (par5ish tab -> pipás négyzet gomb)
Ezt a hivatalos wiki oldalt érdemes tanulmányozni kezdetben!
http://help.strongholdkingdoms.com/
meg ezt:
Kastélly építési tippek - fórum
De elsõnek ezt! Playstyles
én is w2-ben kezdtem el 2 napja. kezdem felfedezni, bár pár dolog még nem világos, pl, hogy a parish kastély hova tartozik, ki menedzseli? õ a város a járásban?
Van itt más is aki nyomja?
Egyáltalán nem travian utánzat. Ha arra gondoltok hogy falufejlesztõs, támadgatós, és van térkép , akkor elárulom hogy minden stratégiai játék alapja ez 😄
Ebben sokkal több van.
- interaktív térkép: láthatod az egységek mozgását, nagyítható.
- un. járások vannak amihez tartozik egy város, amit a környezõ faluk fejleszthetnek (bónuszokat ad a járáson belül lévõ faluknak) adományokból , és belõlük kerül ki szavazás útján hogy ki irányítsa a várost.
- fejlõdési rendszer: csak bizonyos rang után elérhetõek el bizonyos fejlesztések, és ezek után az épületek.
-fejlesztési fa (közel 700!) 😊
- 24 féle árucikk ( travianban csak 4 van 😄)
- várépítés , és megjelenített csaták.
- 12 féle területtípus, van ahol lehet bort készíteni , valahol több fa van , stb.
- rengeteg épülettípus, amiket szabadon elhelyezhetsz a faluban, az elhelyezésük is taktikát igényel, ha több fát akarsz akkor a raktárat közelebb kell építeni a favágókhoz.
- természeti csapások, terjedõ pestis, megjelenõ farkas odúk, gép által irányított táborok (ahonnan portyázó csapatok indulhatnak a közelben lévõ falukba) mind befolyásolják a népszerûséget.
- nincs népesség, hanem ha nagy a népszerûséged idõnként jönnek parasztok (persze építened kell nekik lakhelyet), akiket befoghatsz dolgozni , vagy fegyvert adhatsz a kezükbe.
- és még sorolhatnám 😊
Ez nem travian, ez kemény Stronghold, mint a neve is sejteti 😉
Nagy Stronghold rajongó voltam, várom is a márciusra beharangozott 3. részt! Meglesem ezt is, vmi online kattintgatós, az baj egy idõ után zavaró az állandó belépési kényszer...
Kár érte, sokkal jobb lehetne, ha csak egy kicsit is hallgattak volna a fejlesztõk a teszterekre lényeges kérdésekben.
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Minden étkezés előtt és után között van az evés.