Milliomosok lehetünk, ha az Eredet nyeri az Oscart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Tehát a témaválasztás igenis meghatározó, és fontos egy ilyen film esetében.
azt adom, h pörgött, viszont hatásvadász volt. nekem ezért nem jött be.
El kellene felejteni, hogy a facebook a film apropója, nem az a lényeg (hanem ahogy zetortraktor mondja, "szólhatott" volna akármi másról is a film, ami késõbb ugyanúgy sikeres lesz...), hanem az, milyen áldozatok árán lehetünk "kiskirályok", és hogy miképpen jutunk el oda...
Egyszerûen fel nem tudom fogni, hogy egyeseket, hogy nem ragadta magával a forgatókönyv, meg a szövegelés... Ez a film jobban pörgött, mint az akciófilmek majd 95 százaléka...
Ezért mondom h monoton számomra
bár a film nekem sem jött be különösebben, ezt a kérdést azért te sem gondolod komolyan. kb korunk egyik legmeghatározóbb tényezõje a Facebook. akár tetszik, akár nem.
Jaspercry ha szted az avatar silány volt akkor neked mi a látványos film?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az eredet nagyon jó popcorn mozi, de vicces ilyen alkotásokkal egy lapon emlegetni, de a közösségi háló istenítését sem nagyon értem. A jelenség tényleg popkultúra lett, érdekes történet de szerintem semmilyen szemszögbõl nézve nem mutat kiemelkedõ értéket.
sodorj meg,pödörj meg
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.