8
-
chuky123 #8 Szerintem meg a Balázs idejében voltak a legjobb átverések. Jáksó nagyon erőltetett volt. Előtte és utána is lefelé ment a színvonal. -
Admiral #7 A Jáksós Kész átverés volt a legjobb szerintem. Főleg az utcai jelenetek, meg amikor a liftet berendezték mindenfélének :D Kár, hogy megszűnt. -
#6 Hat szerintem a Jakso-fele Pako szivatasok nagyon jok voltak (nyakig begipszeles, titkosugynok-kikepzes, kinvallatas tarkolovessel), volt benne nehany nagyon gonosz poen. De az mar regen volt. -
ADAMEX9 #5 "Egyébként én érzem csak úgy, hogy ha olvasom a neveket, akkor annak van egy fajta lejtése?"
Ugyanezt éreztem én is! -
xido #4 Nahát..talán nem azért,mert Rubin Kristóf most a fél éves nonstop átverését forgatja már 3.hónapja és nincs ideje a másikra?:) -
kalapos01 #3 Szerinted ki ígérte neki? Maximum pár bulvárújságíró, aki el akarja adni a lapját. -
bippo #2 VV Olivérnek pont akkor ígérik oda, amikor megszűnik? Vicces. -
miszterjoe #1 Hurrá. Nem is, baj hogy megszűnik. Amikor a TV-t kapcsolgatva éppen erre a műsorra vetődtem állandóan a Pákót szivatták, ugyan abban a szituációban.
Egyébként én érzem csak úgy, hogy ha olvasom a neveket, akkor annak van egy fajta lejtése?