36
 • tar86
  #36
  Most hogy jobban megnézem, nem stimmel az a sál nevezetű öltözet kiegészítő! Normális? Hopp!
 • hangulati
  #35
  hozzateve az egyik elottem szolo velemenyehez, hiteles hirforras nem letezik. minden iro hozzatesz valamit. mert megbiztak vele, vagy, mert ugy gondolja. csak ne vegyen el abbol, ami tortent. pl: 15 gepfegyveres megolt haromn turistat, itt es itt. ez a hir ( a szo, ami szent). aztan lehet boncolgatni. az a velemeny, ami ugyebar szabad...olyan sebessegre gyorsultunk, ami szuksegszeruve teszi, hogy ilyen dolgokat adjanak el nekunk. maskeppen holnap reggel a szomszedaim lincselnenek meg egy falat kenyerert. ez van, akkor is, ha magam sem szeretem. keso van mar, vacsora.
 • hangulati
  #34
  itt marpedig a kep a lenyeg. fekete ruhas no a targy mogott. szinhaz az egesz. majd megirjak, hogy felakasztottak, vagy injekciot kapott, aztan noveszt egy szakallat, es o lesz maga bem apo. mi vagyunk a hulyek, mert esszuk ezt a maszlagot. egy kerdesem volna? miert teszik ezt? nem lehet, hogy azert, mert az ember csak ilyenekbol hajlando tanulni? hiszen konnyeden kikuszobolheto az tunet. nem is fordulhat(-na) elo. de hagyjak, hogy eloforduljon. en varom a masodik felidot, annak is az utolso perceit. senki nem akar itt rosszat. megoldast akarnak, es fognak is talalni. legalabbis remelem. itt nem penzrol es hatalomrol van szo mar regota. ez a kerdes regen eldolt mar. itt rolunk van szo.
  ha tetszik, ha nem. igy van ez... az erosebb kutya. de, ha az erosebb kutya nem birja, jut a gyengebbnek is. a lenyeg: kutya legyen! mas allat nem jo. jelenleg ez zajlik koroluttunk. vagy elunk ezzel, es tevekenyen segitunk az elnyomoknak, vagy kipusztulunk mind egy szalig. csak azt nem ertem, hogy miert kell az egesz vilagot teljesen hulyenek nezni? mert az?
 • z99999
  #33
  öltönyre sál, undorító ez az ember
 • morden
  #32
  Lehet nem leszek népszerű a kijelentésemmel, de szerintem a kuruczinfo az index de még az mti magyarországi híreinek valóságtartalma kb ugyan annyi ( erőteljesen a 0 felé tendálódik) főleg ha úgy kezdődnek a cikkek, hogy " a jövőben .... " akkor már azt lehetet tudni biztosra, mi nem lesz :D
 • vato loco
  #31
  Budaházy hazarárulót akasszák fel!
 • sanyicks
  #30
  Pont erről beszéltem, a régóta fennálló üldözési mániád. Ha valaki nem hisz abban amiben te, akkor már rögtön náczy rászistááá kurucinfo jobbik. Amúgy fail, mert kuruc infot kb havonta olvasok ha kicsit kuncogni akarok, a barikádot nem látogatom... de kb olyan objektív hírforrások mint a te kedvenceid amikben feltétlenül hiszel.
  Én úgy tájékozódom hogy elkerülöm a mainstream tv-k és újságokat, mivel nagyon egyszerű utána keresni, és rájönni hogy hazudnak, elhallgatnak, szépítenek/rondítanak a valóságon.
  Emellett gondolkozom, figyelem az összefüggéseket, és a dolgoknak utána nézek mennyi lehet a valóságalapja, van e rá konkrét bizonyíték, és nem annyi hogy xy azt mondta hogy...
  Neked annyit kéne tenned hogy rájösz hogy a liberalizmustól olyan távol állsz mint makó jeruzsálemtől. Persze nevezheted magad "liberálisnak" csak az ilyen szdsz szerű fröcsögő, mindenki kussoljon és hülye aki nem ért velünk egyet,bár alátámasztani nem tudunk semmit, ha valaki nincs velünk az ellenünk van és náczy rászistááá kurucos jobbikos szélsőséges, kettősmércézős gondolkodás közelebb áll hitler és sztálin bácsi gondolkodásához, mint az igazi liberalizmushoz, amihez neked közöd nincs.
 • Ferrer
  #29
  Gondolom ezzel arra céloztál, hogy kurucinfót meg barikádot kellene olvasnom, mert azok az objektív hírforrások, mi? Láma :D
 • sanyicks
  #28
  Üldözési mánia max nálad van, te látsz minden cikknél még aminek köze nincs a témához. Náczykokat, gonosz tenorpistákat, meg szemét jobbikosokat, meg rááászistákat :D
  Én csak a valóságot látom, te meg a zertéelt és a népszabit :)
 • Ferrer
  #27
  Budaházy bizonyítékok nélkül :)
 • Tetsuo
  #26
  Pedig teljesen igaza van. Altalaban a legnagyobb gazemberek bujnak a liberalizmus elvei moge, ami meg is latszik a gyakran alkalmazott kettosmercen. Az eleve nem lehet igazi liberalis, aki azt akarja, hogy Budahazy maradjon racs mogott bizonyitekok nelkul vagy a rendorok utlegelhetik a jobboldalt..
 • Tetsuo
  #25
  Alapbol a sved torvenyek olyanok, hogy ha ranezel egy nore, az mar szexualis zaklatas..
 • Ferrer
  #24
  Barátom, szerintem menj el orvoshoz, mert ez már üldözési mánia nálad.
 • morden
  #23
  *amikor kintvoltam
 • Rotyoka
  #22
  2011. február 27-én mutatja be itthon a Discovery Channel a WikiLeaks: veszélyes igazság című dokumentumfilmet, melyben a kiszivárogtató oldal történetét lehet végig követni. A filmet két díjnyertes oknyomozó riporter, Luc Herman és Paul Moreira jegyzi.
 • morden
  #21
  A forrásom, a tapasztalatom, amikor kintvolt a svédeknél, akkor ezt tapasztaltam.
  De már látom, hogy más már linkelt olvasnivalót.
 • tricky
  #20
  *Vicces hogy aki a kormány ellen van az mind pedofil, vagy szexuális bűnöző....*

  tudod ez azért van, mert a kormányban nagyfokú a korrupció és a pénz a zsebre rakása, csak nem igen szeretnék hogy kiderüljön
  ez minden országban így van
  és azért könnyű rámondani valaki, hogy pedofil vagy sexuális erőszakot követet el, mert az emberek erre harapnak, most jelenleg
  ha lenne nagyobb fő bűne mostanság az embereknek, akkor azt fognák rá az ilyen típusú emberekre, mint a Julian Assange-ra is.

  Le amerikával, éljenek az Julian Assange-hoz hasonló gondolkodásúak !
 • vargagergo13
  #19
  Kiváló meglátás, támogatom, végezzék ki a pedofil papokat.
 • Amergin
  #18
  Elmebeteg pedofil szélsőséges "kukaborogató" tenorista. Lőjjjjék le!
 • Chocho
  #17
  Köszi!

  Mondjuk az, hogy a törvény szerintünk mennyire beteg, az adott társadalom és kultúra szempontjából édes mindegy, s mivel ők élnek benne, gondolom, meg vannak elégedve. Assange mindenesetre nagy bajban lesz...
 • TreDoR
  #16
  Ebben a cikkben van szó a törvényről is:

  http://www.nol.hu/kulfold/20101223-borton_jarhat_egy_lopott_csokert_is
 • sanyicks
  #15
  vót valahol egy írás hogy a svédeknél a szexuális bűn eléggé érdekesen van kezelve. Valami olyasmi hogy ha úgy nézel rá egy nőre már azért is feljelenthet vagy valami hasonlóan elborult beteg törvény, de meg kell keresni :D
  Valszeg azért is svédországban vádolták meg obama(vagy haverjai) bácsi megrendelésére, mert ott a legegyszerűbb.
 • Chocho
  #14
  Van erre valamilyen releváns forrásod? Tényleg érdekelne.
 • Justil
  #13
  bocs, általában magam is elhatárolódom a hasonló magyarista beszólásoktól, de azért ez még nekem is sok: a rejtett szót pontos j-vel írjuk :)
 • Rotyoka
  #12
  Vicces hogy aki a kormány ellen van az mind pedofil, vagy szexuális bűnöző....

  Amúgy ha erre a faszira ilyen figyelmet fordítanak, a pedofil papok miért dolgozhatnak tovább? Miért nem végzik ki őket?!
 • morden
  #11
  Nohát egyes elemzések azt mutatják, hogy a mostani arab tüntetések a wikileaks iratok miatt (is) törtek ki

  http://www.origo.hu/nagyvilag/20110114-a-tuneziai-zavargasok-hattere.html ( sajna blokkolva van a rendes url beszúrás :(
 • morden
  #10
  Svédországban a szexualitás nagyon furcsa. A svéd pasik konkrétan félnek a svéd nőktől, mert bármikor bármilyen kis dolog miatt is egy életre lejáratják a svéd nők a férfiakat, ezért a svéd férfiak sokkal inkább kedvelik a külföldről jött lányokat és így nagyon de nagyon sok a vegyesházasság és az egyedül álló svéd nők száma.
 • Darth Sith
  #9
  Ez így van, a men in black-ben is láttuk, hogy az idegenekkel dolgozik, lehet hogy az egyik akció rosszúl sült el.

  Cikkhez: szerintem nagyon valószínű, h szimplán megpróbálják elrakni az útból. Mikor adtak ki valaki ellen egy még bizonyítatlan, állítólagos nemierőszak miatt nemzetközi interpol körözést, úgyh az interpol oldalán a top5-ben volt, olyan embereket megelőzve akik tömeggyilkosok, népírtásért körözik stb.. egy állítólagos nemierőszak miatt megelőzte ezeket.. biztos elhiszem.
 • UnnameD
  #8
  Lesz itt még akkor 2-3 koncepciós per.
 • Chocho
  #7
  MJ-t nem ŐK ölették meg. Az idegenek voltak, évek óta mondom.
 • YakooZa
  #6
  Kezdem azt hinni, hogy Michael Jackson -t is eltették lábalól, aki nyomon követte a karrierjét láthatta, hogy a legújabb számaiban relytett, vagy kevésbé relytett üzenetekkel támadja a kormányt, a rendszert, pontosabban egy bizonyos réteget ami az előző kettőt irányítja. Kicsit érdekes, hogy Assange egy világméretű korrupciót kezdett felfedni, és hoppá, máris nemi erőszakkal vádolják, jó pénzért tanúk is vannak meg áldozat, lehet hogy Jacko nem is pedofil volt, hanem útban.

  Seggszagú ez az egész világ a kormányaikkal együtt, Amerikázhatunk de az egész világ ugyanolyan szarcsimbók, csak a leggazdagabbak mozgatják a szálakat, az államfők bábok.
 • TreDoR
  #5
  "Assange-t azzal gyanúsítják, hogy szexuálisan erőszakoskodott a 31 éves szállásadónőjével, és egy másik, 27 esztendős lánnyal. A brit bíróság Howard Riddle vezette tanácsa úgy ítélte meg a svéd hatóságok által benyújtott dokumentumok alapján, hogy Assange valóban elkövethette a terhére rótt bűncselekményeket"

  Ezt ki hiszi el?
 • Amergin
  #4
  Mér van mindíg sál rajta? Az ügyről ennyi a véleményem.
  Ami viszont fontosabb: bepillanthatunk a "kulisszák mögé" az ő jóvoltából és amit látunk az mocskos, korrupt, álszent és hányingert keltő. Mármint az úgymond "demokratikus" országok vezetőinek, diplomatácskáinak kisdead játékai. És ezek a csicskák úgynevezett "demokratikus" úgynevezett "választás" útján jutnak hatalomba. Ennyit az úgynevezett "demokráciáról". A szólásszabadság meg csak partizán módon partizán eszközökkel biztosítható a nagy demagóg álszent "fejlett" nyugati "demokráciákban" (is).
  Ahogy mondják: "a fejétől bűzlik..."
 • sanyicks
  #3
  Mert ők csak a liberális nevet használják, amúgy az anyjukat is eladnák, csak jól kinéző álca ez a liberális szabadságpárti maszlag amit nyomnak. Lásd mint magyarországon, szólásszabadságról beszélnek, de ha valami az ő érdekeik ellen van rögtön azon vannak hogy elhallgattassák.
  Liberális baloldal ugyan azon az oldalon áll mint az arab diktátorok... a profit oldalán.
 • plu604
  #2
  Hajrá Assange!
  A fazon példaképként állhatna mindenki elé. Akárhogy is lesz, bekerül majd a történelemkönyvekbe - a kérdés csak az, hogy terroristaként, vagy az igazság nyílt szívű harcosaként.
  Pusztulj Amerika.
 • Omega
  #1
  Svédországot miért nem támadja az ALDE meg többi kretén európai baloldali és liberális párt?