Frissítette vezető termékét a Symantec

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mondd csak, mire alapozod eme felettébb magasröptû megállapításodat?
Érvelj (ha tudsz).

dilofekete
Ezt még a Windows Live Messenger 2011 is tudja XD

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

Vorpal
2011 volt és SSL az üzenetekhez, 3-4 hónapja cseréltem le Kasperskyra emiatt.
Valszeg az SSL miatt nem látott bele az üzenetekbe és a Thunderbird adatbázisa 1 nagy fájl, kivéve ha archiválva van.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Fizetett hirdetésünket látták.

Ennyire nem megy a Symantec-nek?
Onnantól kezdve, hogy csatlakoztál az internetre azt tudnak meg rólad amit akarnak, ha linuxot használsz ha windowst.

Onnan, hogy folyamatosan monitorozom a forgalmat. Rendszergazda vagyok, szakmai ártalom a paranoia :-)

Egyébként éppen ezért nem használok se facebookot, se vírusirtót, se windowst... ;-)

Narxis
Norton-ra mindig is jellemzõ volt, hogy látványos szolgáltatásokat alkottak, de haszontalannak nem nevezném. Olyan mint a biztonsagportal.hu. Aktuális híreket ad az IT biztonsággal kapcsolatban, angolul. Olyan mintha egyszerû cikkek lennének, csak csicsás körítéssel és mellédob egy százalékot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Bár én bottal se piszkálom a facebookot, de már régóta elérhetõ ez a szolgáltatás, nem csak Symantec-nél hanem BitDefender-nél, Kaspersky-nél és asszem Pandánál is.

Most belerakták a Norton-ba. Ha ennyire félted a személyes adataid akkor szerintem jobb ha kihúzod a netkábelt. Honnan tudod, hogy a többi cég aminek a termékeit még a gépedre is telepíted, mit csinál a háttérben?

Narxis
A SEP még a régi vonal, az tényleg szar, de már el kezdték beépíteni a céges változatba is a cloud cuccokat, Insight és társait.

"Megjelent a Norton 360 5.0, melyben már Facebook falunkat is ellenõrízhetjük veszélyes linkek, kémprogramok után"
...és ezután a Symantecnek meglesz a hozzáférésre a facebook profilunkhoz, amivel azt kezd, amit akar (ja persze, csak az üzenõfalat ellenõrzi, és ezt higgyem is el?) Pffffff.

Petka
Cégnél SEP van. No komment, hogy mennyi szemetet tud felhalmozni a frissítésekkel...

Cybercrime index: Parasztvakítás. Egyébként tökre olyan, mintha a CSI-bõl szedték volna ezt. <#mf1> <#idiota> Magával a Nortonnal nincs gondom.
Egyébként KIS-t használok. (nem flém)

Casual Commenter

Narxis
Én, elég nagy megelégedéssel. Frissíteni kellene az ismereteket. A 2009-ben kiadott termékük az alapoktól újra lett írva, nem érdemli meg a fikázást mert az egyik legkevesebb erõforrást használó antivírus lett és több független teszt(av-comparatives, av-test.org) szerint is az elsõk között van ha védelemrõl van szó.

Talán csak a Sunbelt Vipre elõzi meg ha azt nézzük melyik éri be a legkevesebb erõforrással, 2009-ben az év antivírusa lett a Norton és 2010-ben is csak egy fél ponttal elõzte meg az F-Secure az av-comparatives év végi összesítésében.

Én is utáltam régen a Nortont, de tavaly óta egyszerûen nem találtam rá okot, hogy mást használjak.

PLaci
Ez mikor volt? mert a NIS 2010/2011 nekem nem tett ilyet 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

rágógumi
HAHA! 😄

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Vorpal
internet securityt használtam - amíg ki nem derült, hogy nem támogatja a Thunderbirdet és az elsõ virusos spamnél kitörölte az egész adatbázist. Örök hálám a Symantecnek.

Mindez csak 20 ezer forintjába kerül a kedves vevõnek.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Darth Sith
használ még valaki symantec terméket?

Nem a lényeg, hanem a fontos!