14
-
1Obi1 #14 De most komolyan miről beszélsz? xD
Mi a franc köze van Vitaliy Zavadskyynek az Inception zenéjéhez? Természetesen Zimmert írta a zenéjét a filmnek. -
Rotyoka #13 Az Eredet nek a zenéjét NEM Hans Zimmer szerezte... Mellesleg HS nem kicsit durván ért a zenéhez, de gondolom a Techno meg a Minimal az a minőség!
Trailer zene: Zack Hemsey - Mind Heist
Betéltdal szerzője: Vitaliy Zavadskyy -
Rotyoka #12 A közösségi háló egy kurva jó film, aki szidja az vagy nem érti meg miről szólt, vagy divatbuzi.
A bombák földjén is egy hatalmas film, ami a drámák közt a top5 filmben van, és ne mvéletlenül.
Mellesleg a The Hurt Locker nem azért kapott díjat mert cameron felesége volt, hanem azért mert JÓ film. Nézd meg mit kapott az Avatar és mit kapott a THL. Avatar megnyerte azokat amihez NEM KELL filmes tudás, a THL meg azokat amihez KELL. -
strogg #11 Ez arról szól, hogy mennyien töltötték le. Nem arról, hogy mennyire tartották jónak. -
#10 A Kozossegi halot nem tudom milyen divat szidni, nekem mar akkor nem tetszett, mikor megneztem :), amikor divat volt imadni. A foszereplo jol jatszott.. ennyi.
Az amcsi karriertortenetek alapbol hidegen hagynak, lehet, hogy ez a baj, de a film felesleges "porgese" sem tetszett.
A Bombak foldjen is tul volt lihegve rendesen, alapbol szar (az en velemenyem szerint) ha az amcsik keszitenek filmet egy amcsi haborurol.. a bombaszakerto is elegge irrealis volt, na mind1.
Az Eredetnek volt a legnagyobb hype-ja, aztan messze nem hozta azt, ami elvart lett volna. Legalabb az alomvilagokat szinesitettek volna, mint a japan rajzfilmekben amikbol meritette az otletet. A zene is koppintas volt es nem nagy szam, annak ellenere, h H Z most az Isten sok tinedzser szamara, akik nem ertenek a zenehez, ami nem is baj, majd kinovik.
A Following messze jobb film, sot mestermu egy Inception mellett.
-
#9 ez vagany , csak sajnos a kulfoldon elo magyaroknak "az eredet" (vagy akar mas pl bombak foldje, ugyan ismerem) cim nem mond semmmit...az eredeti cimet is illene beszurni egy cikkbe szerintem, -
#8 En imadom a haborus filmeket, (meg a Spielberg fele vegtelenul egyoldalu alkotasokat is) de ez a hurt locker egyszeruen dogunalom volt. En se ertettem mit ajnarozzak annyira. Vege fele mar szenvedtem annyira vontatott volt. -
krajcsovszkig #7 Nagyon divat lett szidni a közösségi hálót, pedig szvsz kifejezetten jó film lett, mert:
- Olyan pörgős és izgalmas, mint egy akciófilm, pedig nem lövöldöznek benne
- Érdekes személyiségű embereket mutat be elég hihetően
- Zseniális zenéje van és az operatőr is kitett magáért
- Egy két kifejezetten vicces dolog is van benne (a felvételi módszer és a csirke pl.)
- És az eddig általam látott nem kevés informatikai témájú filmből ez az egyetlen, amiben stimmelnek a technoblablák, nem csak össze-vissza halandzsáznak mindenféle hülyeséget, hanem tényleg értelmes és odaillő "szakszövegek" vannak benne, a hekkerkedés pedig nem színes kockák tologatásából áll -
#6 Ó hogy az a #&@&@&@#@, most rákerestem, és a bombák földjén nem iraki, hanem amerikai film, pedig majdnem úgy gondoltam hogy megnézem, de gyanússá vált hogy az iraki vélemény is mehet a mozikban, akkor mégsem nézem meg. -
#5 A "The Social Network" (Közösségi háló) elkészítésére a nyersanyag pusztán pazarlás volt - a színészekre, technikára, utómunkákra, CGI-re fordított pénzt inkább adták volna a szegényeknek!
A "The Hurt Locker" (Bombák földjén) cudar módon felejthető film - díjakat csak azért kapott, mert tudjukki felesége volt, és mert nő: muszáj volt valami médiavihart kavarni.
-
MsUser #4 A Bombák földjén letöltésre való, nem ezrekért moziba megnézésre!
A közösségi háló a jelenlegi divathoz alkalmazkodóan elkészült film, a sok FB-s biztos megnézi és ez elég is hogy ne bukjon, de hogy moziban egy ilyen filmet az perverz! -
Lacee83 #3 Akik csak otthon nézték meg bánhatják, ez a film igazi mozi élmény.
A Közösségi háló annyira nem érdekel hogy még le se töltöm, pedig ha már internetes a tartalma stílszerű ha mindenki letöltve nézi meg:-) -
#2 hát, sztem ritka xar volt..
sorry -
#1 "a harmadik hely 7,93 millió letöltéssel A Bombák földjén című iraki háborús filmnek jutott."
Ilyen szempontból jó a net, hogy nem csak az amerikai ideológiát hallják a népek (egyik felsorolt filmet se láttam és nem is érdekelnek).