1278
CityVille,Facebook játék
-
#38 pontosítok: Cranberry -
#37 Mit termelsz a farmon főleg? Én a strawberryt szoktam mert abból lehet + 3 energy, ha összejön a gyűjtemény. -
#36 Az nem gyenge...300k egy nap?! Húúú ha nekem most annyim lenne :D -
#35 Jaja...Energy a szűk keresztmetszet!
Pénz az tud jönni. én kábé ha minden klappol 350-400K-t meg tudok csinálni egy nap. -
#34 Nyílván nem teljesen, de gyakorlatilag majdnem. Az pár coin nem nagyon számít, inkább az idő ami igen. -
#33 Engem még nem zavar a kameraforditás mivel még kicsi a város nagyon..... -
#32 Nem teljesen, de majdnem... -
#31 Tudom, hogy flash alapú de azért kamerakezelés talán megoldható. Én is a 90 fokra gondoltam, remélem bevezetik.
Amúgy az a legszarabb, hogy gyakorlatilag semmi lehetőség nincs. Teljesen mindegy mit ültetsz vagy mit építesz minden attól függ, hogy mennyit nyomkodod a játékot. -
#30 Ez flash alapú játék, korlátozott grafikai lehetőségekkel.
Bár nemrég volt egy felmérés, ahol javaslatokat lehetett beküldeni, én beírtam, hogy a játékteret jó lenne 90 fokonként elforgathatóvá tenni (mint pl. a Sim City 2000-ben). -
#29 Hát igen. Énis ezt csinálom...oldalra vagy hátra...Dehát ennek ez a hátránya, együtt lehet vele élni. :D -
#28 Jó kis játék, lenne, én is játszottam egy darabig. Milyen idióta találta ki, hogy nem lehet forgatni a kamerát? Legalább 90 fokkal lehetne, nincs kedvem hátra pakolgatni állandóan a magas épületeket. -
#27 Retail Theme:
Képek az új cuccokról itt! -
#26 #3 -
#25 Felvesztek szomszédnak?:P Privátban leirom a nevem ha igen :) -
#24 Lehet benne valami.
De pl amikor a Car Town-ban megjött a deLorean vissza a jövőbe fejlesztés simán megvettem "cash"-ért amit addig gyüjtöttem.
Ha kell a hely, majd jól megveszem a fejlesztést Mostanában kezd egy kicsit szűkös lenni a placc... -
#23 Te olyan vagy mint az első generációs milliárdosok. Minden garast a fogukhoz vertek, és nyomorogva haltak meg, mert nem élték fel a vagyonukat.
A pénz azért van, hogy ha kell, használja az ember. Neked 6,5 milliód van, mégis sajnálsz néhány 100 ezret a bővítésre. -
#22 Hát igen, terület az probléma...de inkább a pénzt sajnálom rá...Mostmár 100K körül van egy 12x12-es terület... -
#21 Hát mondjuk a terület bővítésére nem ártana, mert úgy gyorsabban lehet fejlődni. -
#20 Húha,nem semmi,én már elköltöttem párat :D -
#19 Pontosan!!! Egyet sem használtam még fel!
p.s.: Maffia wars-ban 500 körüli rewardom van, farmville-ben meg asszem 114. Soha nem használom ezeket, csak ha valami űbermegabrutál dologra kell. -
#18 Akkor magyarázd meg, hogy fizetés nélkül hogy lehet összeszedni 69 casht 66-os szinten, ha szintenként 1-et kapsz? Talán a kezdés óta egy darabot sem használtál fel? -
#17 Jah ok,megvan a favágás...:P -
#16 Nos.
Nézd meg, hogy hány cash-el kezdesz. 3-al. Aztán minden szinten kapsz egyet. 64+3 -> 67 majd 66+3 -> 69.
A másik felét nem értem. Régi kép, kábé 2 hetes vagy ilyesmi és a régi képen nincs valentines cucc, csak kínai újéves ami kábé 1 hónapja van. -
#15 Ha nem fizettél érte honnan a 69 cash? A másik fele, meg azt írod régi kép pedig ott a valentin napi cucc a jobb sarokban és a kínai újéves tornyod is a képen áll. -
#14 Jójó,átmegyek,de hogy vágok ki? Mert ha rámegyek egy fára nem tudom kivágni,vagy én vagyok nagyon balfasz.. -
#13 Átmész a szomszédhoz, és kivágsz 5 fát. -
#12 Viszont hogy van az a küldetés,amikor ki kell vágjak a szomszédnak 5 fát? Sehogyse értem :S -
#11 Nem fizettem érte és ha használod az agyad rájöhettél volna magadtól is!
Csak neked, csak most:
-
#10 :DD Én még csak lvl 9 leszek :D -
#9 Ő egy jól fizető ügyfele a Zyngának...
Így könnyű... -
#8 Egyre megy mind,de mégis van különbség,ez jobban bejön mint a többi ilyen játék.
Carlos nem semmi szinten vagy :D 4.5 millió...jóég :D -
#7 bírtam kb 2 hétig, nem láttam benne fantáziát, ugyanolyan baromság mintz a többi fb játék.... -
#6 Kedvenc FB játékommá nőtte ki magát.
Egy picit régi kép:
-
#5 Szerintem elég,bár én még nem rég kezdtem :P De attól még birom nagyon :D -
#4 Mindenki ennyit kap, szóval semmivel nincs kevesebb esélyed mint másoknak. Ráadásul ha rendes szomszédaid vannak, naponta kaphatsz mindenkitől legalább 3-3 energyt ajándékba. -
#3 Van már magyar klub, itt lehet szomszédokat toborozni. -
#2 Pár hete abbahagytam. Túl kevés az a 30 energia amit kapok. És így már nem élvezem, hogy mindent nem tudok megcsinálni akkor amikor akarok. -
#1 Sziasztok,meglepődten néztem hogy nincs Cityville topik,ezért feltétlenül kell egy :) Itt lehet egymásnak segiteni,felvenni egymást,képeket betenni stb :)