Hivatalos: Készül a következõ Medal of Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gun>#gun><#mf2>#mf2>
szerintem a vanguard az eddigi legjobb rész.
<#fogmosas>#fogmosas><#gun>#gun><#ticking>#ticking><#ticking>#ticking>
<#fogmosas>#fogmosas><#gun>#gun><#ticking>#ticking><#ticking>#ticking>
<#violent>#violent><#help>#help><#help>#help>
A Pacific Assault még jó volt, utána viszont 2 selejt.
hál'istennek én nem vettem meg, de még így is mélységesen egyet értek veled :D sõõõtt... WinG-vel is. Epic Fail :S
Az Allied Assault-ot még az Infinity Ward-os emberek csinálták az Infinity Ward megalapítása elõtt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
elkéepsztõ, hogy a moh sorozat minden része egyre gyengébb. az allied assault + a két kieg tökéletes volt, aztán folyamatosan került egyre lejjebb a minõség.
Az elsõ is botrányosan rossz volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Nagyon nagy móka lesz az új Medal of Honor. Reméljük ezúttal is velünk tartotok az útra"
Ha a kedves fejlesztõk velem tartanak amíg zsír új, bontatlan Medal of Honor 2010-es játékom, innen a kertvárosból a közeli szeméttelepre viszem, majd egy határozott mozdulattal bedarálom, hát akkor adok egy nagy cuppanós puszikát a valagukra.
ÉS a móka még csak ezek után fog kezdõdni<#vigyor0>#vigyor0>
Ha a kedves fejlesztõk velem tartanak amíg zsír új, bontatlan Medal of Honor 2010-es játékom, innen a kertvárosból a közeli szeméttelepre viszem, majd egy határozott mozdulattal bedarálom, hát akkor adok egy nagy cuppanós puszikát a valagukra.
ÉS a móka még csak ezek után fog kezdõdni<#vigyor0>#vigyor0>
<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.