10
Nokia 6700 classic és slide
  • Locna
    V13.10 RM470 a legfrissebb szoft hozzá. PC-n, nokia software updater-el nem próbáltad még a frissítést? Nekem ezzel a progival gond nélkül frissítette magát.
  • Inferno
    Nekem is ez a classic van,1 hete elkezdet szarakodni,nem akar az automatikus billentyűzár működni és a bluetooth se akar bekapcsolni,jelenleg a 07.60 RM470 van rajta.
    Próbáltam Nokia ovin frissíteni de nem tudom mert nem frissíti,hiba kódot ír ki hogy a tűzfal vagy indítsam újra az ovit,mindent megcsináltam,de ugyan ez a helyzet.Valaki megoldás ? :D
  • Locna
    egyébként nálad is mutatkozik az általam felvázolt probléma?
  • Locna
    frissíteni sajna nem tudok, mivel a legújabb van rajta. Történetesen a nokiánál dolgozom, ott próbálok most valami egyedi szoftot kicsikarni rá.
  • Zizou5
    6700nak sok gondja van. Nekem is az van, de ezeken felül, hogy 2x elég mélyen kicseszett velem (eltűnt a több év alatt eltárolt összes telefonszám) megérte! Imádom, egy stilust teremt! Amúgy ajánlom a szoftverfrisstést még mielőtt neked is ilyen bajod lesz, mint nekem!
  • Locna
    Sajnos ez sem segített a gondomon. Mindent megjelenít, naptár, mozgások, mindent, kivéve a digitális órát, amennyiben azt a flash tartalom tartalmazza.
  • Locna
    Csinálok egy biztonsági mentést és egy szoft újratelepítést, hát ha megoldja.
  • Locna
    Szia!
    A gyári beállítások visszaállítására gondolsz hard resetnek?
    Próbáltam szoftot is frissíteni, de egyenlőre nincs selérhető újabb a jelenleginél.
  • Firerock
    Google-ba rákerestem neked.
    Lehet hozzá letölteni flash háttereket.Így valószínű kezelni is tudja.
    Próbáld meg a Nokiáknál alkalmazható HARD RESETet.
    elvileg akkor "újratelepül" a telefonod. Hátha megoldja!
  • Locna
    Mivel eléggé elhanyagoltak az általános Nokia topikok, ezért bátorkodtam nyitni egyet.
    És persze máris egy problémával kezdeném, ami lehet csak nálam jelentkezik.

Van itthon egy 6300, és egy 6700c Nokiám. Az a gondom, hogy Flash tartalmat, ha kiteszek háttérképként a 6300-on működik rendessen az idő és dátum kijelzés, a 6700-on pedig semmi. óránál is csak a kettőspontot jeleníti meg.
    Szerintetek mi lehet a gond? Ez csak nálam fordul elő vagy tényleg visszafele fejlődik a márka?