A sas (The Eagle)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi ilyesmi, sõt, szerelmi szál pl. egyáltalán nincs benne. A történetet sem lõtték le elõre, azért akad jó pár fordulat. Én kellemesen csalódtam, aki szereti a történelmi filmeket, annak csak ajánlani tudom.
Különösen az tetszett, hogy nem állították be egyik félt sem "jó" illetve "rosszként".
Dzsini
A forgatás alatt még ennek is "The Eagle of the Ninth" volt a címe, aztán a másik film miatt egyrészt átnevezték (bár annak Centurion volt az angol címe, amit The Ninth Legion-ról neveztek át), másrészt eltolták vagy fél évvel a megjelenését. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PrasCo
Ott van ugyanennek kvázi-elõzménye, a Kilencedik Légió, ennek a trailere szinte ugyanilyen érzéseket kelt bennem. ...ami baj, mert a Kilencedik Légió pl. pocsék volt.
...igaz, meg sem közelíti a totálisanszar-faktorban a Season of the Witch-t. 😄
leszállt már a sas?

kastil
Akkormég jó, hogy nem néztem végig 😄.

Jamie meg a Defiance óta bejövõs nálam

TreDoR
Kár volt lelõni a csattanót a trailerben 😞

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ajem kisa
Igazad van, jupííí, tök jó!

ja egybõl fikázni kell és nemhogy örülnél neki,hogy végre kijön egy régikorszakot elõidézõ alkotás a sokszázezer betonfilmek közül ...
én örülök,hogy végre megint egy történelmi filmet is kapunk !
jó lesz ez😄
ajem kisa
Dejó, hogy az elõzetesben majdnem benne volt az egész sztori, gondolom még jön bele egy kis szerelem..."visszajövök, megbosszulom, hõs vagyok, egyszemélyes hadsereg, fordulat, vér, lassított <<soha nemlátott effekt>>..."
Ettõl még a Támad a mars is jobban megfogott!😄

Dzsini
Egy angol (és Angliában sikeres) regény(sorozat) alapján készült, onnan viszont elég jó visszhangja van, így jön ki a közepesnél kicsit jobb pontozás a különféle oldalakon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tyler1
Cage új filmje is itt készült, sõt a Batman új részének pár jelenetét is forgatják/forgatták itt. azért ez nem rossz teljesítmény.

filmrõl: amcsiban nagy bukta volt, igazából sztem sem vmi átütõ alkotás így trailer alapján.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dzsini
Igen, és ahogy hallom bátyámtól lesz bõven munkájuk idén is 😊

bertino
a magyar kaszkadorok amugy is eleg hiresek halistennek <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dzsini
Tele van magyar emberekkel, itt forgatták a nagy részét, az összes mellékszereplõ meg kaszkadõr magyar 😊

soo277
Megint 1 Történelmi produkció,szerintem nem lessz rossz!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"