Steam profil nélkül nem megy a Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érveket ember érveket!!! miért nem jó? eddig mást sem hallottam tõled csak a szarozást.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

?

Ez a legjobb dolog ami történhet 1 játékkal.
Steam egy kurva jó rendszer, ami kurva jól is mûködik, aki mást állít az nem tudja használni. Az meg hogy valami hiba van (lásd mw2) az nem a steam hibája, hanem az IW-é

Az ilyen steames játékokat ugyanúgy feltörik, kár a gõzért. Csak az a baj, hogy ahol a játékokat készítik, ott a legeldugottabb helyeken is szélessávú internet van, meg sem fordul a fejükben, hogy az IT-elmaradott térségekben az ilyenekkel mennyit szív az, aki tisztességesen megvenné. Vidéken még mindig aranyárban van a közepesen lassú internet. Biztos lesz olyan, aki inkább warezolja, mert nem tudja letölteni az internetrõl.
IMYke2.0.0.0
Már hiába igyekszel...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

karcsi
szerindtem leszra

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

karcsi
akor eszel enma nemis jacchatok vaty leszra mekis tores

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

ugyan ez érvényes rád is <#taps> ha nem tudsz lépést tartani a korral akkor keményen le maradsz. <#email> jól mûködik a Steam ez csak a te beidegzõdött rögeszméd hogy csak a gond van vele.<#nevetes1>

és még te beszélsz a csöndben maradásról <#ejnye1>

dronkZero
Ennek mondjuk speciel éppen semmi köze a disztribúcióhoz, ez csak a hitelesítés, programvédelem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

én már x éve megmondtam hogy a steam fogja uralni a játékdisztribúciót
Pedig gondolkodtam hogy megveszem.
IMYke2.0.0.0
Eleve az enyém, nem a tiéd. Ismered: Bölcs maradtál volna...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A használtszoftverbõl is ugyanannyi a profit mint warezbõl <#hehe>
És ha ez tényleg olyan játék lesz mint amilyenek lennie kell akkor amúgy sem adná tovább az ember, a jó játék marad a polcon.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

NEOreg3
így legalább van esély arra, hogy megveszem valamikor

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zola2000
Mer a duke3dt is mindenki csak warezóta, és lassan ment a pínz a csinyálójához, ezé gyütt illen soká ez ^^

A

Narxis
Mert tönkreteszi a játékipart.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dronkZero
Oszt mé' ne?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Narxis
Ne warezolj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

legyen a te bajod.<#bdead>

Nem, a toszt nem...cracknek hívják~... <#hehe>
IMYke2.0.0.0
Akkor kimarad ez is.