60
-
MrTwister #19 Minnmeghalunk!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ! :-)))) -
okosan gyerekek #18 minmekhalunk! -
#17 A mobiltelefonom szerint 2016. dec. 31-én lesz világvége. A digitális karórám szerint viszont 2013. december 31-én. Most akkor melyik? I'm totally confused. Bár a mobilom jóval fejlettebb technológia, mint az órám, inkább akkor annak hiszek... :) De abban biztos vagyok, hogy mindkettő fejlettebb a maiáknál...
A sok uffon kívül még annyit szólnék hozzá a cikkhez, hogy érdekes. -
Zolivok #16 1 nappal korábban tartod..p -
Kindred Blades #15 "A hét elején a Nap az utóbbi négy év legerősebb kitörését produkálta"
Ez valami? Négy év legnagyobb kitörése? Egy ilyen öreg tákolmánynál? Megyek pelusért, mert jön a világvége. -
#14 Maják csak annyit írtak, hogy 2012-ben lejön a földre isten. Nem azt, hogy mi megyünk fel istenhez :D -
#13 kénerá egy weblap ami megmondja:
mindmeghalunkvagynem.eu vagy akármi :D -
#12 Ez a beszéd! :D -
matrozrabbi #11 a gergely naptár szerint december 31-én eljön a világvége!
az órám szerint éjfélkor eljön a világvége! -
Clapko #10 Pont a születésnapom előtt egy nappal lesz világvége? -
SPT #9 "A napvihar sugárzása percek alatt elérte bolygónkat, amit a töltéssel rendelkező részecskék hatalmas felhője követett."
Amikor felkapcsoltam a villanyt, pillanatok alatt világos lett a szobában. Máris tudtam, hogy merre van a WC.
Bocs a cikiződésért, de most jó kedvem van :-)
Egyébként ez az első eset, hogy egy nyugalmi ciklusból egy teljes felfutást meg tudunk figyelni, méghozzá az elektromágneses spektrum minden általunk értékelhető részében.
Ebből rengeteg infóhoz jutunk, csak, hogy szent gazdaságunkat nézzem, a félvezetőipar számára pl. -
viasz #8 Lehet rosszul tudom, de a maják baromira nem jósoltak világvégét, csupán a naptáruk érkezik fordulóponthoz, úgy, ahogy a miénk szokott minden év végén. Csak az okoz pánikot, hogy a maja időszámítás szerint 2012.12.21-én 0.0.0.0.0. lesz. Na de nem is magyarázom tovább, itt a wiki: http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
Mellesleg az internet leállása: Sokan azt mondják( jósolják ;) ), hogy ezen a napon(2012.12.21) annyian lesznek kíváncsiak, hogy "jajjmostminnmeghalunkvagymégsem?", hogy túlterhelik a netet. :)) -
whisper #7 Hjaja mit paráztok,ha vége a világnak akkor meg mit izélsz. Meghalsz azt csá,ha meg nem akkor meg éljél aztán csá. 8)) -
#6 -
#5 Jaj megint paráztok?Nem lesz semmi..........2012 Maják megjósolták,hagyjátok már ezt,kb 50világvége közül egy sem volt beteljesült,spanyolnátha meg felét kiírtotta európában az embereknek,senki nem jósolta.
Egyenlőre müködik a mágneses pajzs a föld körül,ha nemlesz akkor lehet parázni... -
Crane #4 Ha nem lennének ilyen cikkek, fel sem tűnne, hogy mi történt. Max az északon lakók többet gyönyörködhetnének a sarki fényben. -
l300d #3 Torzsvendeg te az internet miatt aggodsz?:) itt irja feketen feheren hogy a majaknak igazuk volt 2012 december vegefele mind megdoglunk:) -
atomjani #2 Ez lesz a 2012-es világ vége a Maják szerint. Valószínűleg sok berendezésben okozhat kárt, ha elég nagy mennyiséget kapunk.
Az időjárásban is okozhat változást, de nem tudom, hogy milyen módon. -
torzsvendeg #1 Azt hiszem már meg is kaptuk a választ az előző cikkben feltett kérdésre.
"Hogyan bénítható meg az egész internet?"