Kezd felpörögni a Nap
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A napvihar sugárzása percek alatt elérte bolygónkat, amit a töltéssel rendelkezõ részecskék hatalmas felhõje követett."
Amikor felkapcsoltam a villanyt, pillanatok alatt világos lett a szobában. Máris tudtam, hogy merre van a WC.
Bocs a cikizõdésért, de most jó kedvem van :-)
Egyébként ez az elsõ eset, hogy egy nyugalmi ciklusból egy teljes felfutást meg tudunk figyelni, méghozzá az elektromágneses spektrum minden általunk értékelhetõ részében.
Ebbõl rengeteg infóhoz jutunk, csak, hogy szent gazdaságunkat nézzem, a félvezetõipar számára pl.
Amikor felkapcsoltam a villanyt, pillanatok alatt világos lett a szobában. Máris tudtam, hogy merre van a WC.
Bocs a cikizõdésért, de most jó kedvem van :-)
Egyébként ez az elsõ eset, hogy egy nyugalmi ciklusból egy teljes felfutást meg tudunk figyelni, méghozzá az elektromágneses spektrum minden általunk értékelhetõ részében.
Ebbõl rengeteg infóhoz jutunk, csak, hogy szent gazdaságunkat nézzem, a félvezetõipar számára pl.
Lehet rosszul tudom, de a maják baromira nem jósoltak világvégét, csupán a naptáruk érkezik fordulóponthoz, úgy, ahogy a miénk szokott minden év végén. Csak az okoz pánikot, hogy a maja idõszámítás szerint 2012.12.21-én 0.0.0.0.0. lesz. Na de nem is magyarázom tovább, itt a wiki: http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
Mellesleg az internet leállása: Sokan azt mondják( jósolják 😉 ), hogy ezen a napon(2012.12.21) annyian lesznek kíváncsiak, hogy "jajjmostminnmeghalunkvagymégsem?", hogy túlterhelik a netet. 😊)
Mellesleg az internet leállása: Sokan azt mondják( jósolják 😉 ), hogy ezen a napon(2012.12.21) annyian lesznek kíváncsiak, hogy "jajjmostminnmeghalunkvagymégsem?", hogy túlterhelik a netet. 😊)
Hjaja mit paráztok,ha vége a világnak akkor meg mit izélsz. Meghalsz azt csá,ha meg nem akkor meg éljél aztán csá. 8))
<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Jaj megint paráztok?Nem lesz semmi..........2012 Maják megjósolták,hagyjátok már ezt,kb 50világvége közül egy sem volt beteljesült,spanyolnátha meg felét kiírtotta európában az embereknek,senki nem jósolta.
Egyenlõre müködik a mágneses pajzs a föld körül,ha nemlesz akkor lehet parázni...
Egyenlõre müködik a mágneses pajzs a föld körül,ha nemlesz akkor lehet parázni...
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Ha nem lennének ilyen cikkek, fel sem tûnne, hogy mi történt. Max az északon lakók többet gyönyörködhetnének a sarki fényben.
Torzsvendeg te az internet miatt aggodsz?😊 itt irja feketen feheren hogy a majaknak igazuk volt 2012 december vegefele mind megdoglunk😊
Ez lesz a 2012-es világ vége a Maják szerint. Valószínûleg sok berendezésben okozhat kárt, ha elég nagy mennyiséget kapunk.
Az idõjárásban is okozhat változást, de nem tudom, hogy milyen módon.
Az idõjárásban is okozhat változást, de nem tudom, hogy milyen módon.
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com
Azt hiszem már meg is kaptuk a választ az elõzõ cikkben feltett kérdésre.
"Hogyan bénítható meg az egész internet?"
"Hogyan bénítható meg az egész internet?"
← ElőzőOldal 2 / 2