Megvan a Pókember reboot hivatalos címe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rhys Ifans - Ó, tehát Jobbszem Paul is...<#taps>
adampierson
Szerintem senki se...<#nemtudom><#nyes>

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

Szolnokboy1
én nem látok alcímet.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

adampierson
jaaj... de szép kockás a feje. XD A háló virtuóz fején mindig lehetett amõbázni? 😊
Amúgy, én is filóztam már rajta, honnan tud egy 16 éves összeszedni ilyesféle gúnyákat. Nehezem fogom megemészteni, ha magának varrja. Ha mégis, esküszöm megpróbálok kötni egy pulóvert magamnak. XD

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

csodálatosan kreatív címet adtak neki ...<#idiota><#idiota><#buck><#falbav><#gonosz3>
Majd a szimbióta lõ neki "karból", addig pánt.
TreDoR
Csak nem a karjából löveli, póknak nincs is karja LOL

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Szerintem is! Amiben változtatni kellett volna a filmen az az, hogy ne ilyen minden búval-össze baszott önön sorsának mélyében elmerülõ depressziós bénaságot csináljanak a fõszereplõbõl. Ha ezt az elõzõ filmekben ilyenre csinálták volna, egész jó kis filmek lettek volna.

pláne,hogy a végén a másik csajt meg Autumn-nak hívják..
akkor lesz majd 500 nap õsz is😊
davidka003
"a szenzációs 500 nap nyár"

Elég hülye magyar cím. Az eredeti címe 500 Days of Summer. Summer a csaj neve.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RoyalPredator
Nem tudom, miért bánt titeket a hálószövés képessége. Alap dolog egy póknál.
Engem jobban érdekel, hogy a cuccában miért nem tünik el a sok kis szõrszál, amit falmászáskor erekciózik.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

biztos e-bayrõl szedte használtan 😊
AZ jó hogy patronból lövi, de ez a kosztüm nem éppen egy középiskolás által összevarrt valami... inkább egy nasa fejlesztésû úszódressz 😊
TreDoR
Szerencsére.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Pedig a hálószövés szerintem emészthetõbb megoldás.
Persze, tudom, hogy az eredeti cucc az a patron volt.
Jól látom, a hálót klasszikus módon, kütyüvel, fogja vetni?