34
Pár nap és itt a PS3 egyik legjobb játéka
-
kérdező8 #34 Helló4 Érdeklődök hogy, hogy lehet alkalmazni a BOTZONE részben a CARRIER részt, hogy lehet ott pontokkal feloldani? Mit kéne megnyomni hozzá? Tudna valaki segiteni? Köszönöm. -
Sziasztok! itt is feltenném a kérdésem: érdemes átállni killzone 2 multiról a killzone 3 multira? -
DemonHunterW #32 Killzone 3 Move és Sharp Shooter teszt -
#31 Nem semmi! Gratula! -
Megkésve jött a Karácsony?:D -
-
goofey84 #28 Szerintem a kampány az valami überbrutál! Nagyon jó! Valaki elmagyarázná nekem, hogy a multiplayernél az mi, hogy zöld a neve, de mégis ellenség? Ez valami perk? Botzone-ban játszottam egy kicsit és állandóan kinyírtak zöld nevű botok rohadt idegesítő volt! -
PS-nek csak jó játéka van maradjunk annyiban. -
#26 Igen, csak 25-től megy, ha jól tudom :( -
Novotsik #25 ps legjobb jétéka?? :D :D :D ez vicces, ps-nek nincs is jó játéka :D :D :D
-
Multiplayer szekció csak nekem nem megy? Vagy csak hivatalos megjelenéstől lehet elérni? -
Nekem csak hétfőn jön meg. -
#22 Ez gyors volt, most volt itt a Futár, ugrok is neki a KillZone 3.-nak!
-
Modern Warfare 2-t hardon vittem végig 7 óra alatt szóval mihez képest -
#20 Ez elég sovány :( -
Nekem normálon 8-9 óra volt -
#18 Játékidő mennyi lehet? -
Zéró gravitációt crysisból is nyulhatták, ott is volt ilyen, amúgy havernál megnéztem, nem olyan rosz a játék, bár nem kötött le sokáig (Lehet azért mert nem otthon jáchattam vala, a saját kis nyugalmamban...) -
Na végig is vittem. Összességében nagyon jó játék volt. Sokkal jobb mint a 2. Változatos, szép és jó volt a játékmenet. A történet megint olyan amilyen és a befejezése kb egy "kész vége a játéknak mindenki levan szarva" típusú. Azért kicsit megerőltethették volna magukat.
Ami a legfeltünöbb volt az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Halo Reachből való nyúlás. Jetpack, Zéró Gravitáció pálya, ürhajó vezetése, mintha ezeket már láttam volna valahol:D Amúgy itt a kivitelezés még jobb is lett mint a Reachben szóval nem baj.
Ha a 2 nekem 7 pont, akkor ez a rész 8.5 simán
-
Összhatásilag rendben van a cucc, de részleteiben (textúrák) hagy kívánnivalót. Recés és lowpoly. Azon a havas pályán 1-2 helyen azt hittem behányok ,amikor megláttam azokat az alacsony felbontású textúrákat. Persze mozgásban ez nem soxor tűnk fel , de ha jobban megnézzük ezeket nem olyan über a szitu.
Talán ezért volt jobb a KZ2. Ott legalább legtöbbször sötét volt, és ezek nem voltak annyira feltűnőek.
Persze a héjlo-ra még így is köröket ver
-
Hát pedig így van, 2 egyáltalán nem szép, főleg a rengeteg hasonló, szürke gyárbelső helyszín miatt, amikor színesebbre vált a grafika, egy fokkal elfogadhatóbb a látvány. 3. rész ellenben a demó alapján szép színes, és összehatásában helyenként tényleg elképesztő látványt nyújt, olyasmi mint az Uncharted 2 FPS-ben. A hóvihar, ahogy kavarja a szél a havat, vagy a hullámzó, partra kicsapó tenger, meg tényleg úgy az egész baromi megkapó látványt nyújt. -
tihibaby #13 Na most viccen kívül!
Ha olyan helyeken jártál ahol nem szerették volna a készítők,akkora ordas pixeleket bámulhattál,hogy nem hittél a szemednek!
-
Hugh Hefner #12 valóban nem volt az, pár okos trükk, hogy a hozzánemértőket megzavarják és ennyi. igazából kb olyan szintű olcsó megoldásokkal volt tele mint a bloom effekt. d emég ha a játék jó lett volna. a 3-nak kb a csillagokat le kell hoznia az égről és a seggembe tolnia egy zsák kokainnal, ha bármit is szeretne még csinálni ezen a piacon -
Lefosnád a bokád örömödben ha játszhatnál vele.És hogy ontopic legyen gyűjtői előrendelve. -
LOL.
-
Szerintem a 3 sokkal szebb lett. A grafika a 2ben se volt csúnya csak a 3hoz képest az nem volt változatos mert 90%-a betonmonstrumok között szürke-fekete épületekben játszódott. -
A 2 szerintem egyáltalán nem volt szuép, sőt, a 3. rész viszont elképesztő a demó alapján. -
EnxTheOne #7 Miért kurvult el ez is a 4 kaszt irányába? -
#6 Grafikában nagy a változás? -
lolkonzol -
Hát én a 2-t megvettem anno, de egyáltalán nem tetszett. Most fordult a kocka. A 3at nem vettem meg, de idáig amennyit játszottam vele tetszik:D -
#3 Mérete is durva, a 3D-s változat 44 giga...
Innen berendeltem 25.-e helyett, 18.-án jön.
Lehet pont a warez miatt? -
Újabb kiszivárgás: Killzone 3 -
#1 Az első rész nekem kimaradt, a 2. viszont hetekig lekötött.
Pár nap és itt a folytatás. 3D és Move támogatás, brutál multi és izgalmas single player.
Én már nagyon várom!