Szünetel a Mirror's Edge 2 fejlesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield -nél viszont akkor sem vennék meg többen nyilván,sem CoD-nál, mivel single mellett multiplayerrel is rendelkeznek. Mirror Edgeben gyakorlatilag a multinak nagyon lehetõsége sincsen viszont :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mirror's Edge 1: 1 (egy- egész) millió darab.
Csak X-re 12 milka ment el CSAK A Modern Warefare 2-bõl.
Remélem érthetõ mirõl beszélünk.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Itt a probléma:
1. PC warez.
2. Ha nem warez, akkor egyszerûen azért szerepel szarul a kasszáknál egy Beyond Good and Evil, Enslaved, vagy éppen a Mirror's Edge, mert nem erre van igény.
Szomorú, sõt gyászos a helyzet. Valóban jól írta Ötvös úr, hogy a 27. CoD-ra van piac /lásd Activision pár hete történt projekt felfüggesztései/, de az egyedi, eredeti ötletekre nincs.
Kérdezi a naiv gamer, hogy: De hát neki tetszett a Mirror's Edge, imádta, megvette, miért nincs több ilyen?
A válasz egyszerû... eredeti ötlettel betörni a piacra 2 féle eredménnyel lehet:
- bukta (lsd. Enslaved)
- totális siker (lsd. Plants vs. Zombies)
Mind a kettõ kiváló játék a maga nemében, egyik mégis elbukott, pedig mind a kettõ magában hordozta a rizikófaktort
Helyette a kiadók, fejlesztõk inkább óvatosak, nem mernek kockáztatni.
Bevált a CoD, MoH eddigi x része? Be. Na nem totális kasza, de nyereséges volt a CoD meg arat, ahogy kell. Helyes, akkor legyen meg az x+1 rész is, mindegy mirõl szól, eladja a név, meg a megszokás. Kijött az új MoH? Vevõs -.-
LEÁLDOZOTT a játékiparnak!