Szünetel a Mirror's Edge 2 fejlesztése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre itt egy újfajta fps erre maradnak az agyatlan lövöldözés szimulációnál. Egy játék szerintem legyen innoatív ne pedig ugyanaz a recept más csomagolásban. Másfelõl meg szerintem az amerikaiak fegyverimádata a filmek mellet a játékokon is kiütközik ami nem lenne baj , csak már unalmas ez az állandó fegyverropogás.
Balumann
Adják ki a Mirror edge -t más pályákkal/sztoryval (és kb. 2x hosszú játékmenettel) + komplett pályaszerkesztõvel meg 1-2 újdonsággal, és akkor talán több embernek éri meg támogatni a fejlesztõket, megvenni eredetiben. Se multi, se bõvítési lehetõségek, rövid játékidõ, ráadásul bugok is voltak benne.
Battlefield -nél viszont akkor sem vennék meg többen nyilván,sem CoD-nál, mivel single mellett multiplayerrel is rendelkeznek. Mirror Edgeben gyakorlatilag a multinak nagyon lehetõsége sincsen viszont :-(

Francnak sem kell egy újabb háborús szanaszét lõlek hülyeség amibõl már így is több tucatnyi van! Végre készült valami egyedi az FPS mûfajban, bocsássa meg a világ ha inkább ennek a folytatására vagyok kíváncsi!

Tinman
5 óra single gametime helyett 6-ot? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lucifer9393
Én már csak annak is örülök h. fejleszti vki, és már mûködõképes. Hadd kapják meg azt a + idõt, és hozzanak ki belõle minnél többet 😊

IMYke2.0.0.0
Az. <#ravasz1> Mert PC-re semmit sem mutat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nézd meg a vgachartzon, ott kicsit mást ír.

Tinman
Hát az éppen csak megvan a fejlesztési költség címû történetek nem éppen a kiadók kedvencei.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Dead Space 1: 1,4 (egy- egész- négy- tized) millió darab
Mirror's Edge 1: 1 (egy- egész) millió darab.

Attól még a DS és ME jól teljesített a kasszáknál.

Tinman
A CoD sorozatból közel 100 milla ment el összesen!

Csak X-re 12 milka ment el CSAK A Modern Warefare 2-bõl.

Remélem érthetõ mirõl beszélünk.

armageddon666
És pontosan ezért van a béka segge alatt a játékipar 😊

@

IMYke2.0.0.0
No offense: Vajh' mivel fog többet felmutatni a 3. rész, mint az elõzõ Battlefield-ek?

4 hosszú nyavalyás év hát igen de ugye jó munkához idõ kell. <#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Dead Space-bõl elment 3 milla, Mirror's Edge-bõl meg 2 milla. Milyen bukás? Ja, hogy nem a megjelenés hetében? Hát, nagyon sajnálom õket...

Running
Francnak sem kell ez a játék, a Bf3-ra meg sokan 4 éve várunk kábé.

<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Francnak sem kell Battlefield 3!!! Inkább ezen dolgoznának.

Tinman
A Dead Space-t csak 1x vettem meg, de a Mirror's Edge-t 2x is.

Itt a probléma:

1. PC warez.
2. Ha nem warez, akkor egyszerûen azért szerepel szarul a kasszáknál egy Beyond Good and Evil, Enslaved, vagy éppen a Mirror's Edge, mert nem erre van igény.

Szomorú, sõt gyászos a helyzet. Valóban jól írta Ötvös úr, hogy a 27. CoD-ra van piac /lásd Activision pár hete történt projekt felfüggesztései/, de az egyedi, eredeti ötletekre nincs.

Kérdezi a naiv gamer, hogy: De hát neki tetszett a Mirror's Edge, imádta, megvette, miért nincs több ilyen?

A válasz egyszerû... eredeti ötlettel betörni a piacra 2 féle eredménnyel lehet:

- bukta (lsd. Enslaved)
- totális siker (lsd. Plants vs. Zombies)

Mind a kettõ kiváló játék a maga nemében, egyik mégis elbukott, pedig mind a kettõ magában hordozta a rizikófaktort és mind a kettõ magában hordozta a siker szagát. Szomorú.

Helyette a kiadók, fejlesztõk inkább óvatosak, nem mernek kockáztatni.

Bevált a CoD, MoH eddigi x része? Be. Na nem totális kasza, de nyereséges volt a CoD meg arat, ahogy kell. Helyes, akkor legyen meg az x+1 rész is, mindegy mirõl szól, eladja a név, meg a megszokás. Kijött az új MoH? Vevõs -.-

LEÁLDOZOTT a játékiparnak!