70
Konzol Topik
-
fapipa #70 Hiányzó fegyverek:
1 kalapács (sztem a mule)
1 kard (scimitar?)
1 tőr (?).
A többi megvan. Le van írva v.hol a lista?
Már találtam scimitart,de hogy tudom megtartani ,hogy felkerüljön az állványra,mert mindig eltűnik.
(a Herald meg mindig elfut Y helyett de miért?) -
bendi99 #69 Ez lehet hog hülyének og hangzani de ugye megszereztem azt a romulus öltözéket amitől erősebb leszek eddig oké lültem a padra és jött az a leonárdó akinél lehet cuccot venni én vettem egy kőrt és nem tudtam hogy ha vezsek vmi akkor elveszi az öltözéket szóval azt szeretném kérdezni hogy a most vissa lehet szerezni ? -
polomuhely #68 Sziasztok!
Akit érdekel Assassin's póló:
[URL=http://polomuhely.hu/termekek/assassin-polo-rendeles] -
#66 :D -
#64 Én inkább pezsgő párti vagyok, de pl egy tokaji aszút szívesen megiszok egy jó társaságban :) -
#63 ha jó leszel igen -
MalibuMan #62 Hé! Engem te ne keverj bele, de szerintem a hülye is láthatja hogy Croftmanornak igaza van... -
#61 azt írtam neked h nem lesz több hsz-em, de komolyan nem értem miért folytatjátok még ezt.. a topic nyitva, szóljon arról amiről szólnia kell és hagyjátok abba azt, amibe itt oly szépen belekezdtetek..
amúgy hála nektek elkezdtem (újra) az első részt (így másodszorra tovább játszva) és nagyon tetszik, és ahogy hallottam a második még jobb lesz így alig várom, hogy végigvigyem, hogy még azután lehetőségem legyen a harmadik részt is kipróbálni.. ennek a furakodásnak legalább ennyi haszna volt :) köszöntem :) és itt is éltetem a jó magyar bort :D -
#60 én is az alreged lehetek? -
#59 Tommygear hát mivel le vagyok tiltva nálad, így kénytelen vagyok ide válaszolni. Nos jó helyre linkelted a hszmet. Csupa bunkó gyerek, akik egymásnak is beszólnak, ahogy olvastam. Jó megítélő képességű helyre linkelted :D
És ne forgasd ki a szavaimat, én nem azt írtam hogy akiknek van nyitott témája a gumiban az mind te vagy... Nehezedre esne nem vissza írni?
Csak azt nem értem h mi a szarért nem záratják már be ezt a topikot, amikor mindenről szó megy, csak épp a játékról nem. Aki meg nyitotta, az pont nem a játékról írt eddig... De engem már aztán marhára nem érdekel. -
#58 -
#57 "Mindkettőnek van nyitott topikja a gumiszobában."
ez külön megér még1 hsz-t :D szal akinek van nyitott témája a gumiban azok az én alregeim -
#56 alreg -
#55 az ip-t nézesd már meg te észlény, hogy nem ugyan az :D ne ilyen nevetséges indokokkal gyere már hogy ki mikor lépett be meg ki mikor regisztrált
vicc vagy -
MalibuMan #54 Jé télleg :D Tommygear te egy nagy gyökér lehetsz, ha ilyenekkel szórakozol. És még ő írta Croftnak, hogy ne gyanusítgassa. Beszarás xD -
#53 Nos utána néztem kicsit a dolgoknak. Teljes meggyőződésem, h Tommygear és david152 ugyanaz a személy. Mindkét profil 2007ben regisztrálódott. Mindkettőnek van nyitott topikja a gumiszobában. Mindkét profil 2 perc eltéréssel lépett be utoljára. Tommygear: 01:25, david152: 01:27 Nem hiszem h ezek merő véletlen egybeesések lennének. Illetve rákérdeztem david152re, h hogy került Szicíliába, amikor az a játékban nincs is, annyi választ kaptam hogy: utállak. Sztem tök egyértelmű, h bizony a 2 ember egy és ugyanaz. -
#52 sztem ennyi elég is lesz.. ha már létrejött ez a topic akkor szóljon arról amiért létre jött és semmi másról.. ha zárolják akkor legyen úgy, viszont ha nem akkor szóljon arról amiért létrejött.. ez az én véleményem és ezzel igyekszem távol maradni a többi sár dobálástól.. -
#51 Mindegy Tomygear. Mindenki tudja h miről beszélek. -
#50 nekem nem ártott vele, de te folyamatosan rólam beszélsz -
#49 Nekem mondod h fejezzem be az offolást. Bezzeg az már nem zavar hogy szegény gyerek szét offolja a hülyeségeivel a topikot. Milyen érdekes, nem?
-
#48 mit szóljak be neki ok nélkül??? rossz szót nem szólt hozzám
gondolkozz már kérlek -
#47 Te is. Érdekes neki mért nem szólsz be? -
#46 fe-jezd-be -
#45 Offolást? A Srác épp most jár Szicíliában, amit nem tudom hogy csinál, merthogy egyik AC játékban sincs Szicília az olyan biztos, mint hogy te kamuzol. -
#44 ip-t nézesd meg nyugodtan vagy akármi, fejezd már be az offolást ez egy kultúrált topik lenne -
#42 Annyira átlátszó vagy Tommygear. Érdekes mindenkinek beszólsz csak ennek a szerencsétlennek nem. Ennek csak egy ok lehet, Ő és Te egy és ugyanaz a személy. 3 perc eltéréssel kelt a két hsz. Ennyi idő kellett h át lépj a másik profilodba és megírd... -
#41 Csak egy szavadba kerülne hogy engem kirakjanak innen? :) Hát azzal csak magadat járatnád le, nem engem. És mégis mire hivatkoznál? Hogy visszamertem szólni neked? Úristen. -
david152 #40 hát ez hihetelen jó game, most járok szicilíában de maffiát nem látok sehol, ez mitől lehet vami program hiba?? -
#39 örülök, 1el kevesebb konzolos topik -
#38 Nos, hamarosan be zárják ezt a topikot. Ennek az 1 dolognak legalább lesz itt értelme. -
#37 szavakkal nincs tisztába -
#36 TÚL LÉPTEM RAJTAD
szakítottatok? ASD:ASASF:ASD -
#35 észrevettem -
#34 Nincs mit befejezni, én már rég túl léptem rajtad. -
#33 fejezd be ezt a gyanusítgatást -
#32 okés nem akartam beleszólni, csak sajnáltam a srácot mert kemény beszólásokat is kapott.. -
#31 Én konzolos vagyok és tavaly november óta ezzel tolom, de mivel nem volt konzolos topik így minden hozzászólásomat a pc-s topikban írtam le. Ezt a topikot meg sztem be lehet zárni, ahogy azt lentebb is írták. -
#30 értem én ezt, de attól még nem szükséges bunkónak lenni.. lehet hogy ő kever pár dolgot, de ha jönnek a konzolosok lehet hogy majd beindul a topic és lesz értelmes leírás stb. -
#29 Itt nem arról van h szimpi e vagy nem. Minek nyit konzolos fórumban brotherhood topikot, amikor nincs is képben ac játékokban? Meg azt írja lentebb, hogy most jár Damaszkuszban. Mi köze ehhez a Brotherhoodnak? Az AC1ben van Damaszkusz... Szal így tényleg csak egy szánalmas lejáratásnak néz ki az egész... -
#28 én nem vok konzolos, Brotherhooddal se játszottam, meg lehet h a srác sincs épp a toppon egy-két dologban, de még mindig szimpibb azoknál akik bunkók..