9
-
Wittgen #9 Azért itt a legnagyobb problémát a forgatókönyv írója okozhatja. A felsorolt művei erősen középszerűre sikerültek, gondolom az irománya is az volt, amiből leforgatták őket.
Inkább a régi Die Hard és Lethal Weapon filmek írói közül kellett volna valakit felkérni, azok még tudtak valamit. -
dzsagon #8 Nekem elég volt egyszer megnéznem, hogy rájöjjek bár hősiesnek akar tűnni inkább ostobára sikeredett a story. Nyilván egy szaros jetpackkel csak úgy beszambázok az anyaűrhajóra. -
AZTA #7 Ez igaz, de Stallone se olyan filmeket csinál mostanában amiben nyugdíjas nagypapát alakít! -
smaszi #6 "ultra draga az eleted ?"
Vagy:
Magyarországon rohadt drága az élet! -
smaszi #5 Pedig ő már 'vénember', csak még nem tud róla...
Félre ne értsetek, kedvelem Willis-t, de azért már nem egy mai gyerek, s ez bőven meg is látszik rajta.
De várjuk a legjobbakat! -
AZTA #4 Remélem nem arra nem fog épülni a film hogy ő már vénember..hanem pörgős lesz mint a 3. rész anno. -
#3 magyar cim ?
ultra draga az eleted ? -
carville #2 Ez a Reach videó hogy jön ide? Vagy, ezekszerint ezt is ő rendezte? Mert én nem 5x hanem legalább 50x megnéztem. :)
Viszont a script írója garancia arra, hogy ennek is banálisan rossz sztorija lesz. -
#1 Ez a halo trailer kurva jó. Már vagy ötször megnéztem:D