9
-
spike0007 #9 Ez a sorozat már a 8.-ik évadtól nem tinisorozat!
7.évadra is azt mondom hogy talán. De ez már egy felnőttes sorozat más mint az elején. S valóban nem véletlenül élt meg 10 évadot. Remek sorozat. -
COOLancs #8 Nekem épp az első néhány évad tetszett, aztán az 5.-6.- körül kezdődött a nagyon szappanoperás folytatásos teleregény sztori, de ennek ellenére azokat is néztem. Azért nem véletlenül élt meg 10 évadot. -
#7 hát akkor szinte saját magad válaszoltad meg a kérdést. neked nem tetszik a szuperhősös és tinisorozat, a 2 együtt meg pláne. másnak meg tetszik a szuperhősös meg a tinisorozat is, a 2 együtt meg pláne. hidd el, amit te szeretsz az meg másnak okoz hányingert. -
#6 Én egy csomó részt láttam az első évadból az nem tetszett annyira de a későbbi évadok már jobbak. -
#5 Én nem mondtam hogy senkinek se tetsszen, de néhány rész megnézése után elfogott a heveny hányinger és hagytam az egészet. bár a szuperhősös és a tinifilm téma nem áll közel hozzám . A kettő együtt pedig... -
portable #4 nice -
#3 Ez egy kurva jó sorozat! Nézd meg aztán meglátod. -
#2 Esküszöm nem tudom mit esznek ezen a sorozaton. -
xido #1 Várható és ésszerű volt,hogy a kis klón Alexander felnő az évad végére,de sajnálom a rövid megjelenés kihangsúlyozását..