9
  • spike0007
    Ez a sorozat már a 8.-ik évadtól nem tinisorozat!
    7.évadra is azt mondom hogy talán. De ez már egy felnőttes sorozat más mint az elején. S valóban nem véletlenül élt meg 10 évadot. Remek sorozat.
  • COOLancs
    Nekem épp az első néhány évad tetszett, aztán az 5.-6.- körül kezdődött a nagyon szappanoperás folytatásos teleregény sztori, de ennek ellenére azokat is néztem. Azért nem véletlenül élt meg 10 évadot.
  • m minnifield
    hát akkor szinte saját magad válaszoltad meg a kérdést. neked nem tetszik a szuperhősös és tinisorozat, a 2 együtt meg pláne. másnak meg tetszik a szuperhősös meg a tinisorozat is, a 2 együtt meg pláne. hidd el, amit te szeretsz az meg másnak okoz hányingert.
  • davidka003
    Én egy csomó részt láttam az első évadból az nem tetszett annyira de a későbbi évadok már jobbak.
  • shenmuedc #5
    Én nem mondtam hogy senkinek se tetsszen, de néhány rész megnézése után elfogott a heveny hányinger és hagytam az egészet. bár a szuperhősös és a tinifilm téma nem áll közel hozzám . A kettő együtt pedig...
  • portable
    nice
  • Narxis
    Ez egy kurva jó sorozat! Nézd meg aztán meglátod.
  • shenmuedc #2
    Esküszöm nem tudom mit esznek ezen a sorozaton.
  • xido
    Várható és ésszerű volt,hogy a kis klón Alexander felnő az évad végére,de sajnálom a rövid megjelenés kihangsúlyozását..