Gyűlnek a szereplők Ridley Scott új "Alien-filmjében"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 2 hét kellett hozzá? Akkor ott a lánnyal van a baj...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem-e? Nekem egyszer két hét fûzés után jött össze... bár azt nem tudom, hogy kitartónak vagy lámának tituláljam magam emiatt?<#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Szóval 1,5 óra duma, aztán 20 perc akció.
Hát ha valaki több mint 1 órát dumál egy csajjal, abból általában már nem lesz dugás.<#nyes>#nyes>
Hát ha valaki több mint 1 órát dumál egy csajjal, abból általában már nem lesz dugás.<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Háááááát.... "a film elsõ kétharmadában jelenlévõ intelligencia felkészíti a nézõt az akciózásra."
Alapvetõen pesszimista vagyok, és szeretek csalódni, de félek, hogy igazam lesz...
Alapvetõen pesszimista vagyok, és szeretek csalódni, de félek, hogy igazam lesz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Június 8. lesz az, csak elírta a jóember.
Egyre jobban hangzik ez a film. És már egy évet sem kell várni a premierig