11
-
lammaer #11 Guitar Herot jobb is hogy lelőtték, a 3 után meredeken ment lefele a számok minősége. Pedig aztán nem kéne nagy tudomány hozzá,csak választanának ki frankó zenéket... de a 4-5-ben borzalmak voltak. MIchael Jackson meg ilyenek... :) -
zserrbo #10 A cod mindig is a multiplayer módjával nyújtott hosszú játékidőt. Engem már nem nagyon tudnak lekötni a AI irányította botok, inkább ember ellen játszok legyen bármelyik játék. -
#9 nem lehet hogy a Guitar Hero leállítása valami hasonló, de sokkal jobb dolog kezdéséhez szükséges ugyanebben a témában? O.o -
#8 Hülyegyereknek kell a blekopsz, mert nagyon keménynek érzik magukat, és anyuci karácsonyra megveszi. -
60voltosNeon #7 family guy -
barcames #6 cod:S jónak jó csak 5 órás játék és semmi extra:S -
#5 Hát csak aztán az új CoD nehogy a.... mert aztán még. -
hurkaur #4 Nem hittem volna ,hogy az ea után lesz még olyan kiadó ,aminek a neve hallatára köpnék.. -
Zolivok #3 kínaiak atombombára szíjjazva küldik vissza azt a szart -
SpecterMATWRZ #2 Nem tudom mi ez a nagy CoD láz...Én utoljára a 4-el játszottam. Azóta nem követem és nem is nagyon izgat egy CoD sem. Pedig imádom FPSeket. :o
Nem értem én ezt a világot! -
BlagaSG #1 Jól van, állítsanak csak még több embert a CoD-ra, hiszen nem jöhet elég korán az a della...
Sőt, azt sem hiszem el, hogy Bobby Kotick bárhol bármit is INGYENESEN adna, úgyhogy ezzel a kínai CoD dologgal még várjunk egy kicsit...