4
  • Gerygrey
    #4
    Elég parasztvakítás ez a 6 új csomag. 21K havidíjért nyamvadt 2 giga net? Hol élnek ezek? Miért nincs olyan csomag, ami nulla darab ingyenes SMS-t ad, 50 Forint egy darab SMS, cserébe van normális net? Ja, mert a szar SMS ma már senkinek nem kell?

    @Beowulf: "a havidíjban foglalt adatforgalom túllépése után 9,6/9,6 kbit/s), amelyet a Vodafone az esetek 80%-ában garantál."

    :)
  • Beowulf
    #3
    Nem, nem hittem. Csak nem gondoltam, hogy ennyire pofátlanul lassítják a netet, hogy szinte ne tudd használni semmire és ha megis akarod akkor kiegészítő szolgáltatásként rendelhetsz hozzá + 400 MB-ot 880 Ft-ért egy éves hűségidővel... Az az idegesítő benne, hogy ezeket szerződéskötéskor nem mondják. Csak kitérő válaszokat meg ígéreteket mondanak...
    Ügyintézőt direkt megkérdeztem, hogy annyira lassitanak mint a T-mob? Tehát 128 kbit/s? És igennel válaszolt...
    Ez az idegesítő benne...
  • sanyicks
    #2
    miért mit vártál? hogy lemegy a 2giga és aztán megy tovább ingyen? Az hitted jól jársz egy szifonos csomaggal? na ne...
  • Beowulf
    #1
    Vodafone a Smart csomaghoz tartozó internettel elmehet a........
    Vettem iPhone 4-et Smart csomaggal. Nagyon boldog voltam mikor az ügyintéző elmondta, hogy ha lemegy a 2 GB nincs túlforgalmazási díj. Múlt héten elértem a 2GB-ot és belassitottak... De kegyetlenül! Olyan szinten, hogy a net szinte használhatatlan! Az ügyfélszolgálaton elmondták, hogy ilyenkor 9,6 kbit/s-ra (!) lassitanak! Csak honlapokat nézek (sok hiroldal) és persze programok amik igényelnek netet. Semmi YouTube vagy ilyesmi!
    Pl. ez az oldal 2 perc 37 másodperc alatt töltött be!
    Mindenki döntse el megéri-e vagy sem. Főleg ha sokat netezik...