Cel-shaded grafikával jön a The Darkness II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint az elsõ rész nagy rajongója és a második rész várója, nekem nem nyerte el a tetszésemet ez a cel shaded dolog. Az elsõ résznek a grafikája nagyban hozzájárult a fantasztikus hangulathoz. Illett a programhoz. Viszont ez a grafika szerintem nem illik a The Darkness-hez. Bár azt is kijelentem hogy így jóval közelebb kerül az eredeti képregény hangulatához. Mindegy. Majd meglátjuk. Lehet hogy az állunkat fogjuk keresni a földön, mint a látványvilágot mint pedig a játékmenetet tekintve. Én bízom benne.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
Elhiszem, hogy divat fikázni az itteni "újságírókat", de olvasni sem árt azért néha - ha elsõre nem, hát másodikra csak leesik egy-egy mondat igazi értelme...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Melyik része nem stimmel szerinted?
A mondat elsõ felével együtt értelmezendõ
A mondat elsõ felével együtt értelmezendõ
PSN ID.: Beegabor
így a Digital Extremes vezetõ dizájnere, Tom Galt által elárult "újdonságok" nekik nem okoznak majd meglepetést, hiszen nem lesz mihez viszonyítani.
milyen hülye mondat ez megint, ti elolvassátok néha amit leirtatok?
milyen hülye mondat ez megint, ti elolvassátok néha amit leirtatok?
ÓÓÓÓÓÓÓ de imádtam az elsõ részt - remélem tényleg jó lesz a sztori, az elõzõ rész színvonalát nehéz lesz elérni, de reménykedem - nagyon váróóóóóóóós.