Rég elfeledett sorozatot folytat az RTL Klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eper
..

Nem értek a lovakhoz

Winnnie
hát érdekes vagy nemtudom neked ezen mi a vicces..sok embert kérdeztem már meg a sorozattal kapcs és 10böl 8 az uj évadot nézi a többi meg már látta a 3-ast mert letöltötte...
szóval.......................................
"Ennek a sorozatnak akkora sikere van Amerikába itthon is az lenne, de igy hétköznap fene se fogja nézni ááááááááá."

a jelenleg sugárzott 124 országos sorozat közül a 119. a pénteken adott 12 országos sorozat közül a 12. persze ettõl még siker, de közel sem "akkora siker" - vagy ha az egy 2 millió nézõs sorozat, akkor mekkora lenne egy 8, 12 vagy 20 milliós?.

az rtl-nek meg hétfõ, kedd, pénteken sokkal sikeresebb sorozatai vannak képernyõn 23.30-ig. hamarabb nem lenne sok értelme a supnatnak.
Imádom ezt a sorozatot! 😊)

Hogy a fenébe lehet ezt betenni 23:00-ra bakker. Ennek a sorozatnak akkora sikere van Amerikába itthon is az lenne, de igy hétköznap fene se fogja nézni ááááááááá.
Szánalmas az RTL. De az ilyen sz**okat mint való világ nyomni kell nagyon mert az tényleg értelmes. pff....
"a rajongók 99%-a már letöltötte éb kb 70-80%- a pedig szinkronban nézi a friss évadot amerikával"

ezt csak kiemelem, mert annyira vicces, hogy komolyan gondolod.
Uggh és akkor ne kapjunk agyvérzést..csak ök feledték el régen..a rajongók nem..nekem amugy is nagyon ugy rémlik hogy a 3.évad 1x már lement az RTL-en..amugy meg levan szinkronizálva és szerintem a rajongók 99%-a már letöltötte éb kb 70-80%- a pedig szinkronban nézi a friss évadot amerikával..szóval ismét köszönjük drága RTL.megint berakták hétköznap éjfélre..megint ki fogja nézni?...én még anno megnéztem pénteken 23:00kor de most ki fogja??2-3 hét vayg max egy hónap után megint le fogják venni azzal a szöveggel hogy nem nézte senki..
nah az meg a másik hogy kiadni se birják dvdn..aztis nagyon köszönjük..pff
Mas-Thief
Tinisorozat???

Elég szánalmas hogy ennyit kellett rá várni. Még jó h már le van ez is ezer éve szinkronizálva. Remélem a többi évadot is leszinkronizálják bár én már 6-at nézem, de nem jönne rosszul szinkroba fõleg még ha meg is jelenne DVD-n