Rég elfeledett sorozatot folytat az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Winnnie
hát érdekes vagy nemtudom neked ezen mi a vicces..sok embert kérdeztem már meg a sorozattal kapcs és 10böl 8 az uj évadot nézi a többi meg már látta a 3-ast mert letöltötte...
szóval.......................................
hát érdekes vagy nemtudom neked ezen mi a vicces..sok embert kérdeztem már meg a sorozattal kapcs és 10böl 8 az uj évadot nézi a többi meg már látta a 3-ast mert letöltötte...
szóval.......................................
"Ennek a sorozatnak akkora sikere van Amerikába itthon is az lenne, de igy hétköznap fene se fogja nézni ááááááááá."
a jelenleg sugárzott 124 országos sorozat közül a 119. a pénteken adott 12 országos sorozat közül a 12. persze ettõl még siker, de közel sem "akkora siker" - vagy ha az egy 2 millió nézõs sorozat, akkor mekkora lenne egy 8, 12 vagy 20 milliós?.
az rtl-nek meg hétfõ, kedd, pénteken sokkal sikeresebb sorozatai vannak képernyõn 23.30-ig. hamarabb nem lenne sok értelme a supnatnak.
a jelenleg sugárzott 124 országos sorozat közül a 119. a pénteken adott 12 országos sorozat közül a 12. persze ettõl még siker, de közel sem "akkora siker" - vagy ha az egy 2 millió nézõs sorozat, akkor mekkora lenne egy 8, 12 vagy 20 milliós?.
az rtl-nek meg hétfõ, kedd, pénteken sokkal sikeresebb sorozatai vannak képernyõn 23.30-ig. hamarabb nem lenne sok értelme a supnatnak.
Imádom ezt a sorozatot! 😊)
Hogy a fenébe lehet ezt betenni 23:00-ra bakker. Ennek a sorozatnak akkora sikere van Amerikába itthon is az lenne, de igy hétköznap fene se fogja nézni ááááááááá.
Szánalmas az RTL. De az ilyen sz**okat mint való világ nyomni kell nagyon mert az tényleg értelmes. pff....
Szánalmas az RTL. De az ilyen sz**okat mint való világ nyomni kell nagyon mert az tényleg értelmes. pff....
"a rajongók 99%-a már letöltötte éb kb 70-80%- a pedig szinkronban nézi a friss évadot amerikával"
ezt csak kiemelem, mert annyira vicces, hogy komolyan gondolod.
ezt csak kiemelem, mert annyira vicces, hogy komolyan gondolod.
Uggh és akkor ne kapjunk agyvérzést..csak ök feledték el régen..a rajongók nem..nekem amugy is nagyon ugy rémlik hogy a 3.évad 1x már lement az RTL-en..amugy meg levan szinkronizálva és szerintem a rajongók 99%-a már letöltötte éb kb 70-80%- a pedig szinkronban nézi a friss évadot amerikával..szóval ismét köszönjük drága RTL.megint berakták hétköznap éjfélre..megint ki fogja nézni?...én még anno megnéztem pénteken 23:00kor de most ki fogja??2-3 hét vayg max egy hónap után megint le fogják venni azzal a szöveggel hogy nem nézte senki..
nah az meg a másik hogy kiadni se birják dvdn..aztis nagyon köszönjük..pff
nah az meg a másik hogy kiadni se birják dvdn..aztis nagyon köszönjük..pff
Elég szánalmas hogy ennyit kellett rá várni. Még jó h már le van ez is ezer éve szinkronizálva. Remélem a többi évadot is leszinkronizálják bár én már 6-at nézem, de nem jönne rosszul szinkroba fõleg még ha meg is jelenne DVD-n