Ice Road Truckers on History
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki esetleg talál (vagy tud csinálni 😊) jó minõségû Ice Road Truckeres háttérképet pls linkelje be, mert én akárhol kerestem nem találtam semmi jót.
Imádom a sorozatot, már láttam mind az 5 évadot + az IRT Deadliest Roads-ot is aminek most megy a második évadja.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
A mûsort minden hétfõn 20-órátol adják, az ismétléseket (elvileg) szintén hétfõn 19 órakor lehet megnézni.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Meg sincs neked vagy valakinek?..
Esetleg te nem tudnád?
Köszi!
Köszönöm szépen!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
érdemes persze az "elsõ" thom beers-sorozattal kezdeni, a deadliest catch-csel. és csekkolni a többi hasonlót, az olajfúrókat, a többi favágósat, vagy az IRT spinoffját, az IRT: deadliest roads-ot.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Jó féle +fav!
A sorozat a History channel-en megy, Hétfõn 20:00-tól.
A jeges utak "királyai"-ról, a Carlile fuvarozói cégrõl szól.
4. évad
Söfõrök:
- Hugh Rowland "Jeges medve"
- Alex Debogorski
- Lisa kelly
- Jack Jessee
- Greg Boadwine
- Ray Veilleux
Honlap:
Ice Road Truckers
.. ezeken az információkon kívül mindent megtaláltok a honlapon.