10
-
Axlkenobi #10 Ha Memos Mpegnis autentikusabb a szerepben, akkor az elmélet alapján ő lenne a megfelelő jelölt és nem Brad Pitt. Amúgy sincs semmi autentikus abban, ha teszem azt egy görögökről szóló filmben angolul beszélnek. Meg ha már kiejtés. Az nem gáz, mikor az amerikai színészek erőlködnek mondjuk a német vagy az orosz akcentussal? Szerintem azon is ki lehetne akadni ilyen alapon.
Vagy Jolie erőlködése amerikai színésznőként a Tomb Raiderben, mikor Lara Croft ugye angol karakter. Simán találhattak volna angol sztárt is a szerepre.
A kiejtést pedig szépen meg lehet tanulni, semmi nem utal arra, hogy mire kezdődik a forgatás, Cavill nem fog megtévesztő pontossággal amerikai kiejtéssel beszélni. Egyébként szerintem ha egy amerikai filmben egy külföldi színész nem amerikai akcentussal játszik egy amerikai karaktert, annak az az egy oka van, hogy egész egyszerűen nem kérték tőlük.
Engem - pedig abszolút nem csípem az angol kiejtést - amúgy hidegen hagy a beszédstílusuk, amíg jól alakítják a szerepeket. Angliából meg Ausztráliából meg egész egyszerűen jobb színészek termelődnek manapság ki, mint az amerikaiaknál. Nem véletlenül özönlik el Hollywoodot. -
hangulati #9 majdnem beirtam azt, hogy "spermaman". de nem tettem. csak jelzem, hogy mirol lehet szo... -
kalapos01 #8 Ursa lesz a szerep, ami kurvára nem tősgyökeres amerikai, hanem kryptoni. -
Ender Wiggin #7 A különbség pusztán annyi, hogy a görög szerepet egyszerűbb amerikainak adni egy amerikai produkcióban, mint mondjuk Memos Mpegnis-re osztani, de feliratozva vetíteni.
Jelen esetben viszont egy tősgyökeres amerikai szerepről van szó, melyre ne mondja már senki, hogy nincs megfelelő autentikus színésznő...A fasz kivan a sok erőltetett dialektusú brit barommal (csak felsorolás, a teljesség igénye nélkül: Bana,Laurie, Oldman, Isaacs, Anwar, Weisz, Beckinsale, Blanchett, Winslet kivételek, akik képesek elhitetni, hogy született amerikaiak - annak ellenére, hogy nem élték le fél életüket az újvilágban, a többiek fülbántó erőlködése viszont elég hiteltelen). -
CooperD #6 ...vagy cigányt? :D:D:D
Vagy Robert Downey Jr. négert? :D -
Axlkenobi #5 Mennyivel gázabb annál, mint pl. amikor Brad Pitt játszott görögöt? -
Ender Wiggin #4 Most már amerikai szerepere is külföldieket (Kruger még csak nem is angol anyanyelvű) választ hollywood? Gáz. -
Axlkenobi #3 Lois szerepére Tom Wellinget akarták, csak rájöttek, hogy ahhoz is túl gyenge lenne. :-DDD -
G22 #2 Azt hittem Henry Cavill lesz Lois ;) -
Axlkenobi #1 Én egyértelműen Diane Krugert választanám. Szerintem ő legszebb és a legtehetségesebb is a három jelölt közül. Rosamund Pike-kal sincs sok problémám, viszont Alice Eve szerintem se nem olyan hű de szép, se nem olyan tehetséges.