"Félmillió előfizetővel profitot hoz a The Old Republic"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem számoltad bele, hogy magát a játékot is meg kell venni (vagy tévedek?)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elsõnek egy jó játékot kellene összerakni. Mert az SW név és a hangulat teremtõ videók + reklám miatt sokan megfogják venni. De könnyen elõfordulhat egy fordított elõfizetõi tendencia, azaz hamar felmegy 1-2 millióra az elõfizetõk száma, 6-7 hónap után pedig már csak félmillió lesz ez a szám.
EnxTheOne akkor a bevételbõl vond le élbõl az adókat, meg a fizetési rendszer által levett sápot (bankkártya tranzakció pl.) a maradékból vond le a fenntartási költségeket, a folyamtos marketing kiadásokat, a játékkal folyamatosan dolgozók (support, dm-ek) bérét, valamint a további fejlesztésekre fordított összegeket, mert anélkül viszonylag rövid távon tönkre menne. 4millió elõfizetõvel (ami nagyon valószínûtlennek tûnik jelenleg) is legkevesebb 2év lenne mire megtérül.
ebben kicsit segíthet a kiadónak, hogy valószínû a játék eleve pénzbe fog kerülni (a havidíjon felül).
szerintem õk úgy számoltak, hogy félmillió-1millió közt hozná a program a várakozásokat és hosszútávon nem lenne (pénzügyi) bukta.
kiváncsian várom, valószínû ki is fogom próbálni. Ha az eredeti kotor hangulathoz valami közelit sikerülne hozniuk modernebb köntösben, óriási siker lenne.
ebben kicsit segíthet a kiadónak, hogy valószínû a játék eleve pénzbe fog kerülni (a havidíjon felül).
szerintem õk úgy számoltak, hogy félmillió-1millió közt hozná a program a várakozásokat és hosszútávon nem lenne (pénzügyi) bukta.
kiváncsian várom, valószínû ki is fogom próbálni. Ha az eredeti kotor hangulathoz valami közelit sikerülne hozniuk modernebb köntösben, óriási siker lenne.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Ez a 300 millió pletyka. A Bioware tett egy kijelentést, h nem valósak ezek a szám adatok. Most mindenki eldöntheti, h kinek hisz.<#bee1>#bee1>
Ha 300 millió USD ot fél millió elõfizetõ visszahoz, akkor mi pénz lehet a 10 milliós Wow .... asszem az a pénz egy közepes országot helyre tenne 😄
Van üzemeltetési költség is, és kb 5 év átlag elõfizetõjét nézik, úgy ér az a fél millió amirõl a cikkben beszéltek.
Meg biztos adják majd kb 12,000 Ftért. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
durván 200 ft egy $.
Eddig 300 miliót költöttek.
kb. 3.000 Ft (15 $) lesz a havi dij.
300 millió $= 60.000.000.000 Ft /3000
20.000.000 Hónapra kell elõfizetni hogy a fejlesztési köldtésg megtérüljön.
Mivel star wars, és bioware szerintem 3-4 millió elõfizetõ biztos lesz.
4 millió elõfizetövel 8 hónap alatt megtérûl.
Lehet hogy rosszul számoltam , de a véralkohol szintem magas. 😄
Eddig 300 miliót költöttek.
kb. 3.000 Ft (15 $) lesz a havi dij.
300 millió $= 60.000.000.000 Ft /3000
20.000.000 Hónapra kell elõfizetni hogy a fejlesztési köldtésg megtérüljön.
Mivel star wars, és bioware szerintem 3-4 millió elõfizetõ biztos lesz.
4 millió elõfizetövel 8 hónap alatt megtérûl.
Lehet hogy rosszul számoltam , de a véralkohol szintem magas. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."