Hatalmas bukás lett az Enslaved
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rohadt, pc-s kalózok az oka!
(ja, arra nem is jött ki... brühü.)
(ja, arra nem is jött ki... brühü.)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Milyen újítás? A franchise talán új, de a játék ugyanaz a szokásos Devil May Cry-os ugráló, platformozós, gyilkolós játék, mint még sok száz másik.
Az nem innováció, hogy új a történet és a setting, kellene egy picit hozzányúlni a játékmenethez is, hogy vonzóvá tegyék. És igen, kipróbáltam. OK volt, de semmi több.
Az nem innováció, hogy új a történet és a setting, kellene egy picit hozzányúlni a játékmenethez is, hogy vonzóvá tegyék. És igen, kipróbáltam. OK volt, de semmi több.
Hét mindenesetre aki Call of Duty szerû játékot keres, és azt veszi meg, annak biztos nem volt alternatíva eme fantasztikus alkotás...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
bezzeg ha kiadták volna PC-re, akkor már 500ezer is elkelt volna belõle<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"a 27. Call of Duty játékot veszik meg" <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ez azonban végül nem látszott meg az eladásokon - legalábbis a TEGNAP(!) közölt adatok szerint.
Megvettem, megvan. Ennyit tudtam tenni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.