11
  • vargagergo13
    #11
    Ha egyáltalán felmerül egy társadalomban annak a kérdése, hogy az emberek közötti kommunikációt bármilyen formában korlátozzák az már rég nem demokrácia.
  • DontKillMe
    #10
    Már csak az a kérdés, hogy a mi netünknek mi köze az usához?:)). Én konkrétan arra az esetre gondoltam, ha nálunk esne még ennél is nagyobb túlzásba az OV kormány.
  • morden
    #9
    Meg van az eszköze az USÁnak arra, hogy a saját műholdjait lekapcsolja ( vagy kis trükkel másét :D )
  • DontKillMe
    #8
    A trágya hőt/energiát termel. Megoldanánk azé' szerintem. Próba? :).
  • DontKillMe
    #7
    ..műholdas net..csókolom..:))). És nem csak egy irányban. Aztán lehet kapcsolgatni..:)))).
  • Globalmaster
    #6
    ú 310 millió jenki 120 napig fészbuk nélkül? abba belepusztulnának... a testük elbomlásával járó karbonfelszabadulást nem tudná kiegyensúlyozni a szentrál park minnnnnnnnnmeghalunk
  • Garrett27
    #5
    Ez nagyon igaz. Főleg, ha hitelesnek mutatkoznak, sok "alattvalót" szereznek maguknak. A nagy tömeg összeverődve pedig hatalomdöntögető is lehet.
  • Glutamin
    #4
    Nagyon nem értetted meg a lényeget. A karhatalomnak nem kell a konkurencia. Márpedig a neten a blogok, fórumok, legújabban meg a közösségi oldalak segítségével elég nagy tömegeket lehet meggyőzni szinte bármiről.
  • Chriss745
    #3
    Ejj, mar megint ez a baromsag, ki eszi ezt meg? Kiberhaboru, basszus, valaki nagyon unatkozik. Valaki elmagyarazna nekem legyszi, hogy egy ilyen hogy is zajlik? Jaa, hogy tul sokan lattak a Die Hard 4-et, es beveszik azt a baromsagot mi az ilyen filmekben van?!?! Egyszeruen elszornyedek, hogy komoly beosztasban levo emberek mennyire be lehet etetni ezzel a kiberhaborus baromsaggal, anyaam!

    Persze, majd a kis kinai hekker felcsavarja a potit az eromuben, el felrobbanak a gepek. NO COMMENT

    KAAAMMMUUUU!
  • MrJampec
    #2
    Szerintem is hamarosan találnának ez ellen megoldást a heckerek... De az internet egy hatalmas fegyver és aki a kezébe kaparintja az irányítását az eléggé jó pozíciót teremt magának. Nem véletlen , hogy Kína is visszadobja az internetet, mivel ha látnák az emberek, hogy más országokban mit történik, nem hiszem , hogy napi 20 órában éhbérért dolgoznának.
    Azt meg nem vágom, hogy a mobil hálózat lekapcsolásával miért fenyegetnek. Régen volt a csipogó és simán működött a vezetékes telefonokkal a kapcsolattartás. Igaz, hogy az egy kicsit lassabb, de nem hiszem , hogy világvége lenne...
  • netperformer
    #1
    Az első lekapcsolást követő kb 24 órán belül létrejönne az internet 2, ami intranet hálózatok csatlakozásából jönne létre. lol Még egy kicsit fejlődik a wifi hálózat és alternatív hubokat hoznak létre. Na meg ez informatika, mindig lesznek kiskapuk ^^