11
-
vargagergo13 #11 Ha egyáltalán felmerül egy társadalomban annak a kérdése, hogy az emberek közötti kommunikációt bármilyen formában korlátozzák az már rég nem demokrácia. -
DontKillMe #10 Már csak az a kérdés, hogy a mi netünknek mi köze az usához?:)). Én konkrétan arra az esetre gondoltam, ha nálunk esne még ennél is nagyobb túlzásba az OV kormány. -
morden #9 Meg van az eszköze az USÁnak arra, hogy a saját műholdjait lekapcsolja ( vagy kis trükkel másét :D ) -
DontKillMe #8 A trágya hőt/energiát termel. Megoldanánk azé' szerintem. Próba? :). -
DontKillMe #7 ..műholdas net..csókolom..:))). És nem csak egy irányban. Aztán lehet kapcsolgatni..:)))). -
Globalmaster #6 ú 310 millió jenki 120 napig fészbuk nélkül? abba belepusztulnának... a testük elbomlásával járó karbonfelszabadulást nem tudná kiegyensúlyozni a szentrál park minnnnnnnnnmeghalunk -
#5 Ez nagyon igaz. Főleg, ha hitelesnek mutatkoznak, sok "alattvalót" szereznek maguknak. A nagy tömeg összeverődve pedig hatalomdöntögető is lehet. -
#4 Nagyon nem értetted meg a lényeget. A karhatalomnak nem kell a konkurencia. Márpedig a neten a blogok, fórumok, legújabban meg a közösségi oldalak segítségével elég nagy tömegeket lehet meggyőzni szinte bármiről. -
Chriss745 #3 Ejj, mar megint ez a baromsag, ki eszi ezt meg? Kiberhaboru, basszus, valaki nagyon unatkozik. Valaki elmagyarazna nekem legyszi, hogy egy ilyen hogy is zajlik? Jaa, hogy tul sokan lattak a Die Hard 4-et, es beveszik azt a baromsagot mi az ilyen filmekben van?!?! Egyszeruen elszornyedek, hogy komoly beosztasban levo emberek mennyire be lehet etetni ezzel a kiberhaborus baromsaggal, anyaam!
Persze, majd a kis kinai hekker felcsavarja a potit az eromuben, el felrobbanak a gepek. NO COMMENT
KAAAMMMUUUU! -
MrJampec #2 Szerintem is hamarosan találnának ez ellen megoldást a heckerek... De az internet egy hatalmas fegyver és aki a kezébe kaparintja az irányítását az eléggé jó pozíciót teremt magának. Nem véletlen , hogy Kína is visszadobja az internetet, mivel ha látnák az emberek, hogy más országokban mit történik, nem hiszem , hogy napi 20 órában éhbérért dolgoznának.
Azt meg nem vágom, hogy a mobil hálózat lekapcsolásával miért fenyegetnek. Régen volt a csipogó és simán működött a vezetékes telefonokkal a kapcsolattartás. Igaz, hogy az egy kicsit lassabb, de nem hiszem , hogy világvége lenne... -
#1 Az első lekapcsolást követő kb 24 órán belül létrejönne az internet 2, ami intranet hálózatok csatlakozásából jönne létre. lol Még egy kicsit fejlődik a wifi hálózat és alternatív hubokat hoznak létre. Na meg ez informatika, mindig lesznek kiskapuk ^^