11
  • sanyicks
    Érdekes mert ezeknek a cégeknek a hazájában sokott sokszor elhangzani amikor bedöntenek egy másik céget, hogy: Ez a kapitalizmus, ez ilyen verseny van!
    Mondjuk sejthető hogy csak akkor tetszik a verseny ha ők vannak felül, fordítva már fúúúúj.
  • sanyicks
    Nem igazán... a cickó mindig is egy túlárazós mocsok cég volt.
  • vato loco
    Az fáj most nekik hogy a sárgák ugyanazt csinálják amit ezek 500 évig? Nekik mitől lenne kevesebb joguk hozzá?
  • Rotyoka
    Csakhogy ez sosem fog bekövetkezni, mert a sok droid azt hiszi, hogy ha valamire rá van írva, hogy HP, vagy Sony vagy akármi az már alapból 23423256446erw8346x többet tud, és 3264782632784623423874632x tovább bírja.
  • CybeRick
    Addig örülj az olcsó kínai kütyüdnek, amíg ki nem nyírja a "nyomott" áraival a többi "nem állami pénzből futtatott" gyártót. Ha ez megtörténik, már nem kell, hogy olcsón adják a termékeiket, mert nem lesz konkurencia
  • Vamp17
    Nekem is ZTE telóm van (Blade) tényleg nevetségesen olcsón adják...

Meg a Huawei is pár év alatt a Cisco vetélytársa lett. gyanús...
  • Rotyoka
    Jaaj csak nem fosnak, hogy a ZTE elkezd majd kurva jó telefonokat piacra dobni?

A legelső okostelefonjuk is nem kicsit olcsó, és ahhoz képest 5x annyit tud mint a versenytársai
  • fade2black
    a szabadpiac mindenhol szabályozva van.
  • sad1976
    jól teszik a Kinaiak.
    tojnak a szabad piacra.rémlik 1-2 éve még orbán is azt hangoztatta az éves beszédéven,hogy szabályozni kell a szabadpiacot.erre mi van ma? a nagy semmi.
    én fityeszes voltam anno ,de ahogy ezek most intézik a dolgaikat szerintem ez volt az utolsó 4 évük.
  • Skynet85
    Kína az Kína, ahol egy külföldi cég örül, hogy profitál, vagy lázad aztán pofára esik lásd GG, ott nincs az a fene nagy Demokrácia és ,,tisztességes piaci verseny" mint az euban viszont védi a saját maga érdekeit pofátlanság ez ám a köbön, persze sok mindennel nem értek egyet ami kínában folyik, de ők leagláb nem árúlják el a saját befeketetőiket...
  • fade2black
    Ez ~10éve tart és most álltak neki?

Amúgy az Option ügy nagyon durva...