18
  • dyra
    mocskos módon, sutyiba hátulról települ ez a mocsok kémprogram Chrome! Avast, Skype és még megannyi progi feltelepíti ha nem figyel a user. Ha régi Explorerrel mész fel a Google -re a jobb szélén rózsaszín kiemeléssel nyomatja magát. Amúgy nem rossz böngésző én is használom (néha) de az Opera és a Firefox továbbra is a nagy kedvenc.
  • nextman
    Csak én érzem hatásvadász mondvacsinált hülyeségnek ezt az egészet?
    A Chrome megduplázta magát? Ja, de így is 10%-nál tart. IE, FF mélyrepülésben??
    Mit számít nekik a -4 és -2 %, amikor egyiknek 50+%, másiknak meg 20+% részesedése van?
    Ez a torta még mindig nekik a legnagyobb, és ezek alapján még sokáig az is lesz.
  • tricky
    hát igen, a 10,50 Opera béta sem most volt és főleg nem a 10,10 final Opera
    de biztos igaza van ha azt írja friss...volt amikor készítették
  • Pukkka
    Tényleg friss, még jó hogy az Opera már 11.01 nél jár..
  • tricky
    nem csak te gondolod így
    de sokan mivel tetszik nekik a progi, így elfogultan védik
    pedig az ilyen erőszakos reklámokat mág a TVben is utálom nem hogy számtalan alkalommal megkérdezzék, hogy szeretném e telepíteni a chromet vagy sem
    csesszék meg a gugli terméküket
    monopol bill ge....ik
  • MsUser
    http://img26.imageshack.us/i/friss.jpg/
    Na mindegy SG fórum minden tiltva , blokkolva :)
  • MsUser
  • MsUser
    Friss teszt a böngészők sebességéről.

• MsUser
    Nem találkoztam még erőszakosan települő Chrome-val, hogy hogy minden programmal települni akar? A becsődölt keresőcég ASK toolbar-jával viszont igen, le is szedem egyből ha bármelyik gépre beengedik! Inkább meglepő hogy erőltetett erőszakos beszivárgás és reklám özön nélkül is egyértelműen a legjobban fejlődő a Chrome! Azért a róka reklám mindenhol ott volt régen és most is már-már erőszakosan, de okos ember a neki megfelelő böngészőt válassza!
  • JaSoN HuNTeR #9
    Firefox egyre sz*rabb! Nálam olyan hülye buhjai vannak váltottam is Googléra!
  • Narxis
    Dehogynem. Egyébként sokan elfelejtik, hogy azáltal, hogy pl. a CCleaner felajánlja a Chrome-ot, elég sok pénzt kap a Google-től amit arra fordíthatnak, hogy továbbra is ingyenes maradjon vagy még jobb legyen ez a szoftver. Amúgy én se tudok sok programról ami a Chrome-ot ajánlgatja telepítéskor. CCleaner, talán a többi Piriform termék, Avast, DivX?
  • Gerygrey
  • Gerygrey
    Én eddig egy olyan programot láttam, ami felajánlotta a Chrome letöltését, az pedig a Google Earth volt.

Egyébként valószínű, hogy a statisztikákban az Android gyári böngészője is Chrome-nak számít, ezért a jelentős növekedés. Például nálunk, egy androiddal foglalkozó blogon igen durva a Chrome elterjedtsége, ez bizonyára annak köszönhető, hogy sokan olvasnak androidos telefonról.

• Lowosan
    Gerillamarketing =/= marketing.
  • kpbendi
    Firefoxot az használ, akinek anno az IE nem jött be. Chrome-ot az, akiknek sem az IE sem a Firefox nem jött be. Safarit pedig a Mac és az iPad, iPhone tulajok. Az új IE tehát biztosan nem fog felhasználókat visszacsábítani, maximum megtartani tud, Firefox esetleg elszipkázhat újabb IE felhasználókat, de az új verziók sem a Chrome sem a Safari részedesédéséből nem fognak lefaragni.
  • Narxis
    Ezt hívják marketingnek, de nem csak ez a titka.
  • Lowosan
    Csak én gondolom úgy hogy a Króm növekedése részben azért van mert minden programmal fel akarja telepíttetni magát? Lassan már a felesleges pluszként érkező Ask.com toolbar is felrakja neked.
  • viasz
    IE9 betát kipróbáltam, kinézetre "trendi", működésre még mindig gyenge. Persze lehet én programozok valamit rosszul, de a javascript meg a formkezelés ebben az egy böngészőben összeakad. Még az IE7, IE8 sem produkálta ezt a hibát.