20
Star Wars Episode 1 racer - igen, van aki még ezzel játszik :P
-
#20 STAR WARS™ Episode I: Racer -
hematit1976 #19 hasonló a problémám nekem is => win7 x86-om van próbáltam xp, 98 kompatibilitással is, de csak fehér képernyő volt az eredmény :S a körszámláló,térkép, de még a járgány árnyéka is megjelenik, de a pálya nem :( -
X DoZ3R #18 Hello, már kb egy hónapja szenvedek ezzel a játékkal hogy elinduljon normálisan de eddig sehogy sem sikerül, mondom hogy eddig mivel próbálkoztam:notimon win7 64bit van,mivel ezzel nem megy vmware workstation(+win xp)tettem fel mert abba van 3d emuláció szóval a gépigény úgymond megvan de amikor bejön a menü akkor villog a kép ha meg nagynehezen indítom a játékot akkor meg hiányzik a grafika csak térkép van meg, meg lapszámláló meg ilyenek,egy másik módszer pedig az hogy egy másik notira raktam fel az xpt simán és ott akartam elindítani de ott még kép sincs, teljesen fekete csak hang(intel grahpic media accelator van benne)
légyszi ha vki tud akkor segítsen mert már mindent végigpróbáltam :S
köszi előre is -
leipsig #17
annyira jó emlékeket idéz bennem
-
technext #16 elég sokat hibázok a manus :) ezeknél bőven lehet jobb időt futni
pl nm megy falnak, másik játékosnak, le a poros részre -
#15 Mennyit játszottam vele N64-en. Sebulba nagyon OP volt :D -
#14 Wipeout után szabadon:) -
#13 Ha valakinek sikerül elindítania, plz írja be a megoldást.
Mióta megvan a kormányom, azóta ezzel ki akarom próbálni, de sehogy sem sikerült működésre bírni (szintén fehér képernyő). -
#12 imádom ezt a játékot :D -
szurop #11 Régi játékoknál új gépen sokszor vannak képhibák, amit az explorer exe csinál, a játék indítása után le kell állítani, ha kiléptél a játékból, akkor a feladatkezelőben fájl, új feladat, és ott beírod: "explorer". Ezt nem árt megjegyezni, ha az ember szokott régi játékokkal játszani, pl.: worms, age of II, stb. -
#10 omg mekkora játék volt ez, imádtam, fejből tudom még a pályákat:D
-
#9 én is toltam régen rengeteget ugyhogy szedem is le mert nagyon megjött a kedv hozzá
amugy piratebay on fennvan 4 szer is... -
#8 Ezt egy angol fórumon találtam ahol xp-n akarják elindítani. Röviden le kell tölteni a linkben megadott exe fájlt és aztán berakni a telepített mappába. Még nem tudtam kipróbálni mert egyenlőre a játékot sem találom:D
Download updated executable file from here and overwrite the original in the game folder.
If need be you can get a3dapi.dll and replace it too (but I didn't need it) ftp://ftp.lucasarts.com/patches/pc/a3dapi.dll
javított exe -
#7 És persze egy kompatibilitás átváltás sem árt, jobb klikk az ikonjára, tulajdonságok, kompatibilitás : Win 98.
Sajnos nemtudom hogy működni fog e, de egy próbát megér -
#6 Próbáld meg lenntebb venni a hardvergyorsítást, nem tudom működni fog e, nekem sok játéknál segített már (Soul Reaver, Blood Omen stb)
Asztalon Jobb klikk, Tulajdonságok, ott Beállítások -> Speciális.
Itt menj a hibaelhárítás fülre, és van egy csúszka. Próbáld egyesével csúsztatni lefele és próbálgatni, hátha jó lesz. Evidens, hogyha egyik sem jó, állítsd vissza az alap értékre!
Csak tippelek! -
TommoT #5 Mi is játszanánk, ha menne. :) Az baj lehet, ha másolt? (Akkoriban nem nagyon létezett eredeti játék :D ) Mobile Intel 965 express chipset van a gépben, ehhez találtunk új drivert az intel honlapján, de nem lehetett telepíteni, mert hogy ezen valami módosított driver van... -
#4 detto :D ... csak az a baj hogy már-már túl jó a gép hozzá :S -
#3 De szerettem ezt a játékot még régen. Faterom p2-es gépén állandóan ezt toltam. Most hogy megláttam a topikot kedvet kaptam játszani vele:D -
WinStar #2 próbáld meg frissiteni a videókártya drivert. -
TommoT #1 Hello!
Abban kérném a segítségeteket, hogy miután feltelepítettem a játékot xp sp3-ra, miért csak egy fehér kép jön be a verseny előtt? Hang van, kép nincs, és ez nem elég. Felraktam az xp patchet meg átállítottam a kompatibilitást is, de így sem jó. Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
TommoT