Íme a Crysis 2 minimum gépigénye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaspercry
NEM

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

jaspercry
Nekem azt írja,hogy win7 alá kevesli a 2G ramot,így nem fog futni....de szererintem elindul majd,de majd meglátjuk.
A gépem a #21-esbe

jaspercry

Olvasd el rendesen amit írtam, nem azért egyszerûbb optimalizálni box-ra mert kisebb a teljesítménye hanem mert nem fél évente váltják a hardvert benne és már évek óta ugyanarra kell írni a programokat. Nem mondtam hülyeséget, csak olvasnod kellene rendesen.
Julius Caesar
Hát... Nem fog menni a gépemen. De majd elképzelem az elsõ alapján 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

jaspercry
Akkor ezek szerint(XP,WIN7)
DX9c-tõl DX11ig terjed a játék beállítása!
optimális futáshoz azért kell neki majd 3-4mag esszerü orajelen 2.8-3.5Ghz
Ati5850-töl felfelé gtx470-töl...
Arra kiváncsivagyok X4 3.2Ghz-en +win7+2Gram+4870,1G-n mit fog muzsikálni
Medium- High beálításnak már örülnék ,egy 1366-768-on....

fery02
Köszönjük!...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Errõl van szó! <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

yesname
Az optimalizálásnak nincs köze a teljesítményhez. Nézz utána, hogy mit jelent programozási szinten az optimalizálás mielõtt baromságokat irsz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

(tehát ezért nem fogják annyira leoptimalizálni sosem a PC-re a játékokat mint egy konzolra.)

még véletlenül sem a fejlesztõk a lusta disznók ugye? érdekes másoknak sikerül normálisan optimalizálni egy játékot pc-töl függetlenül.<#rolleyes>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ajánlott gépigényt nem merik leírni, de én megsaccolom: Core i7-980; 8 GB RAM; NV GTX 580 .... vagy jobb 😊

shaddam
Remélem tirexi gépe viszi majd fullon

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Persze csak akkor játszok Xbox-on ha nem jött ki PC-re is az adott játék mert akkor nem szívatom magam feleslegesen, de azért jó látni hogy a 40 rugómért (ami a videokártyám fele) egész jó minõséget kaptam.
Eleve, konzolra sokkal egyszerûbb és sokkal jobban lehet optimalizálni, mint PC-re. Mivel ott csak 1 fajta hardverre kell már 4 éve megírni a sor programokat. Tehát nem lineáris a minõségromlás a hardver gyengeségéhez mérten. Xbox360-om van és egész szép a grafikája ahhoz képest hogy 512 ram meg hulladék vga van benne és összesen 150W -ot eszik. Szal a mai 1 KW -ot megzabáló powerpc-k nem annyival szebb élményt nyújtanak mint kéne. Sokkal több idõbe telik kb. 10 fajta VGA meg proci párosra feljeszteni, az oprendszerrõl meg DirectX verziókról nem is beszélve, tehát ezért nem fogják annyira leoptimalizálni sosem a PC-re a játékokat mint egy konzolra.
(hanem a játékot optimalizálták.)

cikknél is jobb vicc.

armageddon666
Nem optimalizálták, lebutították, hogy a konzolokon is menjen

@

Nem a box változott, hanem a játékot optimalizálták.
TreDoR
Ez a gépigény hogy? :S

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mr Manson
Konzolt neki ... akkor nem kell milliomosnak lenni!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Molnibalage
DX11? Mikor adnak már ki egyáltalán normális full DX10 játékot ami nem techdemo és értelme is van? Melyik VGA-tól felfele van full DX10 támogatás?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dronkZero
Ugye tudod, hogy most iszonyat ostobaságot mondtál? Mégis, mit változott az XBOX360 2007-hez képest?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A konzolok támogatása miatt nem lesz olyan horribilis az ajánlott gépigény.Gondolom támogatja a 4magos gépet és elvisel egy keményebb VGA-t a magasabb felbontások miatt, és sok vramot a textúráknak.
Pretorian
Nem lesz sokkal szebb mint az elsõ, szóval szerintem nem kell rettegni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Mondjuk a Crysis már alapból elég konzolos volt.
Most csak annyi történt, hogy van már olyan konzol, ami le tudja futtatni. ;-)))
Legjobb grafikán pedig:
16magos 3,5 ghz
16giga ram
GT770
Ati 11990X2
!<#nezze>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

jó vicc