Vicces Transformers 3-reklám került ki a netre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez elég durva! Azért nagyon sok kisgyerek fog ülni a tv elõtt...
Szerintem vicces trailernek elmegy.
A SuperBowl miatt meg hétfõre szabit kéne kivennem 😊
A SuperBowl miatt meg hétfõre szabit kéne kivennem 😊
Végre egy kis változatosság <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
inkabb egy decepticont kellett volna felduhiteni, hagy apritson
anti hero
Megszokhattuk, hogy Szeki Viki szerint minden húzós, brutális, kemény, durva stb. ami tulajdonképpen nem is az. Már meg sem lepõdök azon, ha valami, ami szerinte vicces, egyáltalán nem is az. Ez van.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Fú de állat xDDDDDDDDDDD
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Mi lesz így a filmben, ha mindkét oldal az embereket fogja aprítani? 😛
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Jah, és akinek repülnie kellene, az nem az a beöltözött fickó, hanem aki ezt a reklámot kitalálta és/vagy elfogadta.
Valaki elárulja, hogy mi ebben a vicces? Mert szerintem inkább elkeserítõ, mint vicces, ráadásul az Autobot-okra pont nem jellemzõ viselkedésrõl szól.
nem hiszem hogy akkora különbség lenne az amerikai és a magyar agyiszint átlag között...
a super bowl-t nézõ amerikaiak zöme ezt a szintet bírja felfogni és kész. nekik szól, nem nekünk. ez a hír csak úgy idetévedt.
eltévesztetted az oldalt, ez nem a puruttya
Höh, már az autobotok is embereket hajigálnak 😛
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
10 éves unokaöcsémnek tetszett 😊
Ez a reklám förtelmes, el vagyok én szokva, hogy a TV-ben ilyen igénytelen szarokat toljanak bele a pofámba.